in

Oude verwaarloosde man wordt uit winkels weggestuurd – dan onthult hij geheim aan verbaasde winkelier

Er wordt vaak gezegd dat je mensen niet op hun uiterlijk moet beoordelen, maar iedereen doet het wel eens. We hebben allemaal wel eens vooroordelen, die vaak absurd of generaliserend zijn en ervoor kunnen zorgen dat we onze kans verliezen om de mooie dingen in bijzondere mensen te ontdekken.

En als je in de handel- of verkoopsector werkt kan het er ook voor zorgen dat je klanten verliest, zoals het geval was in dit verhaal.

Afgelopen april was er in Thailand een oudere man, die gekleed ging in een lang gekleurd t-shirt en een typische Thaise broek met een paar versleten slippers. Hij bezocht diverse motorwinkels. Zijn verwaarloosde uiterlijk was afstotelijk voor de winkelmedewerkers. In de beste scenario’s werd hij simpelweg genegeerd, en in het slechtste geval werd hij zonder pardon de deur uitgezet.

Lees ook  Zien: Zo zag Samantha aka Barbie er vroeger uit!

Hij ging van de ene winkel naar de andere, zonder dat de verkopers enige interesse in hem toonden. Ze moeten gedacht hebben dat een dergelijk individu, die dat soort kleding draagt, zich nooit iets in hun winkel zou kunnen veroorloven. En ze waren waarschijnlijk bang dat hij er zelfs voor zou zorgen dat ze klanten zouden verliezen.

Uiteindelijk kwam hij in een winkel terecht waar de receptionist warm, en de verkoper vriendelijk was. Volgens de online krant Sanook maakte de man ongeveer tien minuten lang een kleine tour tussen de motoren. En toen zei hij zonder een moment te aarzelen tegen de verkoper: “Ik neem deze.”

Hij haalde vervolgens 600.000 baht in contant uit zijn zak tevoorschijn, wat ongeveer 15.600 Euro is, om de Harley-Davidson te kopen die hij had gespot. De man in kwestie bleek Decha Lung te zijn, een monteur die bijna met pensioen is. Hij staat bekend als een ​​eerlijke en serieuze man met een zeer gezonde levensstijl.

Lees ook  Hoe jij je wc-rol ophangt zegt heel veel over je persoonlijkheid zeggen

Hij werkte zijn hele leven hard en besloot om zijn grootste wens te vervullen, namelijk om de motor van zijn dromen, een prachtige Harley-Davidson, te kopen.

Het verhaal verspreidde zich in Thailand en wereldwijd over het internet. Het lijkt erop dat die andere verkopers veel zijn misgelopen door hun vooroordelen. Hopelijk leert dit ze een lesje.

Aarzel niet om dit stuk te delen als een herinnering aan het feit dat we mensen nooit op hun uiterlijk moeten beoordelen.

Dit beest doodt 100 personen per jaar… maar als baby is het zo schattig!!

Elvis zijn privé jet uit 1962 staat te koop – de binnenkant is prachtig!