in

Oude man vraagt zijn vrouw of ze hem altijd trouw is geweest – haar antwoord laat hem in shock achter.

Soms heiligt het doel de middelen. Als je iets slechts doet om iemand te helpen, is het dan wel echt slecht? We zouden zeggen “Soms wel, soms niet” – in dit geval mag je zelf oordelen!

Een oude man vraagt zijn vrouw: “Martha, we zijn nu 50 jaar getrouwd en er is iets wat ik zou willen weten. Ben je me in die 50 jaar ooit ontrouw geweest?”

Martha antwoordde: “Nou Henry, ik moet eerlijk met je zijn … Ja, ik heb je drie keer bedrogen tijdens die 50 jaar, maar altijd voor een goede reden.”

Lees ook  Klein ventje maakt snoekduik in een modderpoel en schatert van het lachen

Henry was zichtbaar gekwetst door de bekentenis van zijn vrouw, maar zei: “Dat heb ik nooit vermoed. Kan je me eens uitleggen wat je bedoelt met een “goede reden”?

Martha zei: “De eerste keer was kort na ons huwelijk toen we de lening van ons huisje niet meer konden betalen. Weet je nog die avond toen ik de bankier ging opzoeken? En toen de lening de volgende dag verlengd werd?”

Henry herinnerde zich het bezoek aan de bankier nog en zei: “Dat kan ik je vergeven … Je hebt tenslotte het huis gered. Maar wat dan met de tweede keer?”

Lees ook  Hij moest blazen van de politie. Wat er toen gebeurde? In tranen van het lachen!

Martha vroeg: “Weet je nog die keer dat je erg ziek was, maar we het geld niet hadden voor je hartoperatie? Nou, die avond ging ik de dokter opzoeken en zoals je je herinnert voerde hij de operatie gratis uit.”

“Dat weet ik nog”, zei Henry. “En je redde zo mijn leven, dus ook dat kan ik je vergeven. Nou, vertel me eens over de derde keer.”

“Oké”, zei Martha. “Weet je nog toen je voorzitter van de golfclub wilde worden en je nog 73 stemmen tekort kwam?”

DEEL als je gelachen hebt!

De hond ligt huilend bij de open doodskist – Als men hem optilt, gebeurd er iets magisch

Dierenartsen waarschuwen voor een hondenmoordenaar die steeds vaker toeslaat en zich schuil houdt in onze achtertuin