in

Ouch! Meisje loopt heftige brandwonden op door tanden bleken

“Ik had gehoopt op witte tanden, niet dat ik de lippen van Kylie Jenner zou hebben”

De 18-jarige Abbie Kilbride uit Schotland dacht heel onschuldig haar tanden te laten bleken, maar dat pakte helaas heel anders uit.

Abbie wilde haar tanden laten bleken om een heugelijk feit te vieren: haar blokjesbeugel mocht er eindelijk uit. Via vrienden op Facebook vond ze een vrouw die aan huis je tanden kon bleken. Dat leek Abbie een goed idee.

Maar het tegenovergestelde bleek waar. Na de behandeling kon Abbie haar lippen al niet meer voelen. Maar ja, het was voor haar de eerste keer dus ze dacht dat het erbij hoorde. De vrouw had ook gezegd dat het volstrekt normaal was en als het pijn deed kon ze gewoon lippenstift op doen.

Lees ook  Silver (10) maakt diepe indruk met vertolking 'Kleine Jongen' bij The Voice Kids

En toen begon alle ellende. De volgende ochtend werd Abbie wakker met gigantische lippen waarop ook blaren zaten. Heel pijnlijk! “Ik had gehoopt op witte tanden, niet dat ik de lippen van Kylie Jenner zou hebben,” schreef Abbie op Facebook.

Toen ze niet meer kon eten is ze naar het ziekenhuis gegaan, waar artsen nog nooit zoiets gezien hadden. Ze vertelden haar dat ze derdegraads brandwonden op haar lippen had en dat het mogelijk kwam door een allergische reactie.

Lees ook  20 jaar lang je tanden niet poetsen is niet zo goed voor je tanden!

Abbie heeft haar lesje wel geleerd: “Laat nooit, maar dan ook nooit je tanden bleken bij een niet-professional. Tandartsen kunnen ook bleken en dat is veel veiliger. Geloof me, zoiets wil je echt niet.” Ze zegt erbij dat ze haar verhaal niet voor sympathie post, maar om anderen te waarschuwen.

Nikkie Plessen laat niets aan je verbeelding over met deze kiekjes:

Kleine jongens worden groot: zó zien de zoons van Beau er nu uit