in

Opnieuw tumor ontdekt bij Bibian Mentel – Hoeveel kan mijn lichaam nog aan?

Er is opnieuw een grote tumor ontdekt in de rug van Bibian Mentel. Haar man, Edwin Spee, laat weten dat het gezwel dusdanig groot is dat bestraling geen zin meer heeft. Bibian zal in november opnieuw onder het mes moeten.

„Het leven is mooi maar ook keihard! Na de euforie van afgelopen zaterdag waarbij Bibian en Joost op een geweldige manier een ticket wisten te veroveren voor de finale van DWTS kwam maandag de man met de moker weer voorbij”, begint Edwin Spee zijn verhaal op Facebook.

LEES OOK!
Teckel Woody in de armen van zijn baasje verscheurd door twee agressieve honden

„Weer die kut kanker. In een wervel vlak boven de stellage in haar onderrug. De tumor is al dermate groot dat bestralen geen optie meer is en dus zal Bibian eind november weer een zware operatie moeten ondergaan”, gaat hij verder.

„De kanker lijkt niet meer te stoppen. Diverse uitzaaiingen in Bibian haar longen en ook in haar skelet groeien, ondanks de medicijnen, langzaam maar gestaag door en nu dus wederom een tumor in een rugwervel.”

Wel geeft Edwin aan dat Bibian ondanks de tegenslag gewoon zal deelnemen aan de finale van Dancing with the Stars.

LEES OOK!
Jongens beroven kind (10) van elektrische step

„In overleg met haar specialisten is er gekeken wat wel en wat niet een risico zou kunnen opleveren bij het dansen.

Samen met Joost Findhammer en Schaur Peter wordt er nu keihard aan gewerkt om voor aanstaande zaterdag twee prachtige dansen neer te zetten. Opgeven is voor Bibian geen optie.”

Eerder dit jaar werd bij de topsportster voor de elfde keer kanker geconstateerd en moest Bibian in augustus een ingrijpende operatie ondergaan.

Jongen 9 aangeklaagd voor vijfvoudige moord

Is Sylvie Meis verloofd?