in

Opnieuw KIND aangesproken door TWEE MANNEN in Zwarte Auto!!

Op social media worden door bezorgde ouders berichten verspreid met de waarschuwing ‘meisjes niet meer alleen te laten fietsen op verlaten plekken in Amersfoort en omliggende dorpen’’. Ook wordt het idee geopperd kinderen straks in groepen naar hun middelbare school te laten fietsen.

Zojuist kregen we het bericht dat opnieuw een minder-jarige is aangesproken door twee mannen in een zwarte auto. Of het om dezelfde belagers van minder-jarige meiden als in Soest gaat is niet duidelijk.  De moeder van het slachtoffer deed haar verhaal op Facebook.

Lees ook  Opsporing Verzocht: Wie is deze doodrijder?

“Mitchell is net aangesproken door 2 mannen in een zwarte auto!!  Politie is onderweg naar ons!
Zoals de meeste weten woon ik in het Soesterkwartier, dus alle wijkbewoners, en natuurlijk de rest! Let alsjeblieft op! Dit betreft mijn eigen zoon en nichtje!!!!! Ze stopten en ze begonnen over zijn knuffels waar hij op dat moment bij ons in de poort mee aan het spelen waren.. mijn zoon heeft zijn knuffels opgepakt en is snel naar huis gekomen, waarna ze vertrokken. Gaat om 2 getinte mannen (mijn zoon beschreef het alsof ze onder de zonnebank waren geweest) waarvan 1 kaal zwarte auto en 1 had een blouse aan met rood wit en beige!”

Lees ook  Deze briljante truc zal ervoor zorgen dat jouw ramen NOOIT meer beslaan tijdens de winterdagen. Iedereen moet dit weten!

Het is nu vrijwel zeker dat figuren rond rijden in de regio Nijkerk, Hoevelaken, Soest en Amersfoort die het voorzien hebben op 13 en 14 jarige meisjes. Dus wil iedereen zijn dochters waarschuwen. Let goed op je kinderen!

Pas op voor een zwarte AUTO (omgeving SPAKENBURG) Mogelijk ontvoerders actief!!

Zoon vindt oude video van de bruiloft van zijn moeder in 1953. Dan begrijpt hij waarom ze zo ongelukkig is.