in

Opnieuw 2 explosies SRI LANKA. Zelfmoordterrorist blaast zichzelf op

In de Sri Lankaanse hoofdstad Colombo hebben opnieuw twee explosies plaatsgevonden. Het waren de zevende en achtste ontploffingen in korte tijd. Ze eisten volgens de politie minstens drieĀ  mensenlevens.

Het gaat om drie politiefunctionarissen, meldt de Sri Lankaanse nieuwszender News 1st. Ze kwamen om het leven toen ze een huis binnengingen in Orugodawatta, een noordelijke voorstad.

Zelfmoordterrorist
In de woning bevond zich een verdachte. Die blies zichzelf op, verklaarde de politie tegenover een fotograaf van persbureau AFP die kort daarna arriveerde. Door de explosie stortte het plafond in. De drie politiemensen waren op slag dood.

Lees ook  Syeda bevalt veel sneller dan verwacht: ziekenhuis eist 110.000 euro, anders mag ze baby niet meenemen

De zevende aanslag werd volgens de politie gepleegd in een hotel tegenover de dierentuin in de zuidelijke voorstad Dehiwala. Sommige bronnen spreken over een ontploffing in de ontvangsthal van het hotel. Iemand zou zichzelf hebben opgeblazen. Volgens de Sri Lanka Guardian gebeurde dit in een guesthouse vlakbij de dierentuin, die per direct werd gesloten.

Lees ook  Voor verkrachting veroordeelde transgendervrouw overgeplaatst naar zwaarst beveiligde mannengevangenis.

Een ooggetuige verklaarde tegenover een plaatselijke televisiezender enkele lichaamsdelen en een hoofd te hebben zien liggen bij het hotel.

Door zes eerdere explosies in kerken en luxe hotels zijn zeker 189 doden en vierhonderd gewonden gevallen. Onder de slachtoffers zouden 35 buitenlanders zijn, onder wie ook Nederlanders.

Zeker 160 doden aanslagen paas zondag! KERKEN DOELWIT!

Hond die levend werd begraven door zijn baasje, komt levend uit graf