in

“Ooit was ik een Man, nu heb ik al met 2.000 mannen Geslapen. En niemand kent mijn geheime verleden”

“Ik ben van een man naar een mannenverslindster gegaan.” Het zijn de opmerkelijke woorden van Crystal Warren (48) uit het Britse Brighton. Het deeltijdse model werd geboren als man en onderging meer dan tien jaar geleden een geslachtsoperatie. Sindsdien heeft ze met tweeduizend mannen het bed gedeeld. En daar is ze trots op.

De Britse Crystal is zelfs zo trots dat ze met haar verhaal naar de media stapte. Naar eigen zeggen is ze haar verloren tijd aan het inhalen.

“Ik heb veertien jaar geleden een geslachtsoperatie ondergaan en sindsdien heb ik met 2.000 mannen geslapen”, zegt ze. “En ik ben niet van plan om daar iets aan te veranderen. Meer nog: ik wil er nog een aantal aan toevoegen. Mijn doel is om op mijn vijftigste zeker 3.000 bed partners gehad te hebben.”

Lees ook  School schorst een 9-jarige, nadat ze haar hoofd had kaalgeschoren, om daarmee haar medeleven aan haar met kanker strijdende vriendin te kunnen tonen [video]

Geheime verleden

Het deeltijdse model zegt dat de meeste van haar veroveringen niet op de hoogte zijn van haar verleden. “Meestal is het toch maar voor één keer”, zegt Crystal. “Dan is het de moeite niet om iets te vertellen. En ik denk niet dat andere vrouwen praten over hun leven tijdens een onenightstand… Ik ben een vrouw nu en dat is het enige dat telt.”

Lees ook  Ruim 900.000 kijkers zien Eva Jinek haar tranen wegslikken

Crystal geeft ook toe dat ze tijdens één nacht ook al eens negen mannen in haar bed heeft gekregen. “Ik schaam me daar niet voor. Ik ben zelfs trots. Ik heb mijn lichaam jaren gehaat en nu kan ik het eindelijk met trots tonen. En mannen genieten er ook van. Ik vrij altijd veilig en ik kan niet zwanger worden. Wat is het probleem dan?”

Vrouw (29) wordt Wakker en ontdekt dat er twee pootjes uit haar oor steken

Verdrietig nieuws voor presentator Frits Spits – Het zal je maar gebeuren..