in

Ontspannend verblijf in hotel draait uit in een nachtmerrie, wanneer “een Tic Tac” blijkt te bewegen

Op hotel gaan, is ontspannend bedoeld, maar voor de Amerikaanse Hayley Johnsen was het een ware nachtmerrie. Ze had samen met haar vriend maar liefst 250 euro betaald voor een nachtje in The Palo Alto Inn in Californië. Maar toen ze een bad nam zag ze op de grond iets liggen. Een Tic Tac, dacht ze. Totdat het begon te bewegen.

Het was niet de eerste keer dat Johnsen in dat hotel verbleef. “Ons vaste adres – het Marriott – was niet ter beschikking door een conventie. Maar het was er netjes en we hadden er nooit eerder een probleem gehad”, vertelde ze onheilspellend op haar Twitterpagina met 14.000 volgers. Klaar om te genieten deden ze een dutje, om nadien zin te krijgen in een ontspannend bad.

Even dacht ze afkeurend dat het vuil was in de badkamer, omdat er een Tic Tac op de grond lag. De waarheid bleek veel erger. “Het was geen Tic Tac. Het was een made. En nog één en nog één. Ik keek rond en zag opeens overal maden rondkruipen. Honderden. Ze kwamen uit de muur. Ze zaten in de hele badkamer”, reageert de make-upartieste gedegouteerd op Twitter.

Lees ook  Wrede pestkoppen pestten haar 34 jaar lang omwille van haar uiterlijk. Dus geeft ze 50.000 dollar uit om er uit te zien als Melania Trump.

“Ik zal misschien eens komen kijken”

Gillend riep ze haar vriend om te komen kijken. “Terwijl hij de badkamer binnenstormde, plette hij een tiental maden onder zijn voeten. Ik bleef maar roepen vanuit het bad”, aldus Johnsen. Haar vriend keek haar verschrikt aan en aarzelde geen moment. “Kleed je aan, we zijn weg!” reageerde hij resoluut.

Ze gooiden hun spullen in hun koffers en belden de receptie. “Terwijl mijn vriend aan de telefoon was, zag ik hoe de maden uit de badkamer over de houten vloer van de slaapkamer kropen, in de richting van het bed. Toen we de man aan de telefoon vertelden wat er aan de hand was, antwoordde die heel onbeleefd dat hij misschien wel eens kon komen kijken. Misschien?” verklaarde de vrouw verontwaardigd.

Tien minuten later kwam een geïrriteerde oude man even kijken. De jonge vrouw begint meteen langs alle kanten te wijzen naar de maden. Maar de receptiebediende doet alsof zijn neus bloedt. “Hij zei dat hij geen maden zag die uit de muur kwamen. En hij voegde er meteen ook aan toe: ‘Ja maar wij doen niet aan terugbetaling, hoor’”, verklaarde Johnsen gefrustreerd.

Lees ook  Roxeanne Hazes gaat vader achterna

Toen het koppel zei dat dit echt onverantwoord was en tegen alle gezondheidsvoorschriften inging, escaleerde zijn reactie meteen. Nadat het woord ‘proces’ viel, werd hij woedend: “Jullie vertrekken nu en jullie krijgen geen cent”, riep hij. Hij durfde zelfs te zeggen dat zij de maden zelf hadden meegebracht. Dat was de druppel voor het koppel: ze vertrokken en belden meteen de politie. “Vier seconden duurde het, voor ze zeiden dat we zo snel mogelijk uit de kamer moesten gaan.”

Wraak

Gefrustreerd postte Johnsen haar ervaringen op Twitter. Meer dan 40.000 mensen bekeken haar video al. Zelfs de oproep, die ze deed kreeg gehoor. “Bel het hotel en doe je beklag. Spreek berichten in. Zet recensies op Yelp. Retweet deze berichten. Wreek me”, klonk het. Maar daar hield ze het niet bij: ze belde de plaatselijke gezondheidszorg.

Ondertussen heeft het hotel het geld opnieuw op haar rekening gestort. Bovendien hebben ze hun aantal sterren verlaagd van vier naar drie. Commentaar geven dat doet het hotel niet, want de Daily Dot kreeg tijdens het bellen alleen maar een reactie dat ze “verkeerd verbonden waren”.

Vrouw wordt wakker na 4 weken coma en is geschokt om te ontdekken dat ze tweede echtgenoot heeft.

Ze doet centjes in een zak met water en laat het de HELE zomer in haar tuin hangen