in

Ongetrouwde tiener wordt buiten gegooid omdat ze zwanger is. Jurylid Simon zet iedereen meteen op scherp!

Het leven was Nikki Leonti niet altijd gunstig gezind. Zelfs met haar ongelofelijk vocaat talent en de gave om haar muzikaal uit te drukken, was de weg naar het sterrendom lang en met vallen en opstaan.

Haar passie voor muziek begon toen ze een kind was. Ze werd opgemerkt door een christelijk muzieklabel en kreeg al als tiener een platencontract. Iedereen in de muziekindustrie wilde een stukje van Nikki!

Maar enkele jaren later zou haar wereld instorten.

Kort na haar achttiende verjaardag kondigde Nikki aan dat ze zwanger was. Het muzieklabel wilde niet vertegenwoordigd worden door een zwangere tiener, en voor ze het wist werden haar nummers van de radio gehaald, albums werden uit de rekken gehaald en concerten geannuleerd.

Lees ook  Grapje Rotterdamse politie schiet veel mensen in het verkeerde keelgat

Nikki had zich nooit eerder zo eenzaam gevoeld, maar haar passie voor muziek zou nooit getemperd worden!

Jaren na haar terugtrekking uit de christelijke muziekindustrie kreeg ze een tweede kans! Carrie Underwood benaderde haar en bood haar een rol aan als achtergrondzangeres.

Nikki kon door de hele VS reizen en optreden voor duizenden schreeuwende fans, samen met een van haar grootste idolen. Het was een droom die werkelijkheid werd, maar niettemin wilde ze toch haar eigen weg gaan.

Daarom besloot ze zich in te schrijven voor America’s Got Talent samen met haar dochter en echtgenoot!

Lees ook  Meisje gedwongen om in met bloed doorweekte kleren te blijven zitten nadat leraar haar weigerde om naar wc te gaan.

Nadat ze haar hartverscheurende verhaal gehoord hadden, was de jury klaar om naar het trio te luisteren. Ze hadden nooit kunnen vermoeden dat dit optreden zo verbluffend zou zijn. Nikki en haar dochter zongen elk woord feilloos en haar echtgenoot was perfect op de gitaar.

Het resultaat was dan ook dat de “The Edgar Family Band” naar de volgende ronde mocht! Het was duidelijk dat iedereen erkende hoe getalenteerd Nikki wel is en dat de muziekindustrie nog niet klaar met haar is.

DEEL dit als ook jij graag meer van haar zou willen zien!

Man waadt door moeras vol met krokodillen als hij plotseling kleine kreetjes in het donkere bos hoort.

3 weken voor de bevalling krijgt hij hoofdpijn. Zo is de bevalling uiteindelijk gegaan !