in

Ongelofelijk: 42-jarige Natalie viel 46 kilo af door elke dag dít te doen

Wie wel eens een serieuze poging heeft gewaagd om een paar kilo’s kwijt te raken weet hoe ontzettend moeilijk het kan zijn. Meer bewegen, lekkers laten staan en gezonde dingen eten: het is niet altijd een pretje. Zo ook voor de 42-jarige Amerikaanse Natalie Galyon. Ze ging een aantal jaren geleden door een bijzonder heftige periode toen haar beide ouders overleden. Tegelijkertijd had ze een stressvolle baan waarbij ze soms wel 15 uur per dag maakte.

106 kilo
Haar troost was eten, eten en nog eens eten. Haar verdriet at ze weg, totdat ze op haar 37e besefte dat het niet langer op die manier door kon gaan. Ze woog ruim 106 kilo en haar cholesterol en bloeddruk rezen de pan uit. Haar huisarts schreef medicatie voor om haar bloeddruk omlaag te krijgen, maar Natalie weigerde. Ze wilde niet de symptomen van haar probleem aanpakken, maar de oorzaak: haar ongezonde levensstijl. Ze besloot in kleine stapjes beter te gaan eten en leven en ze begon met iets dat zo simpel lijkt: wandelen.

Lees ook  De dertig meest LUIE mensen ter wereld en hun ongelooflijke vindingrijkheid om vooral zo weinig mogelijk energie te verspillen. Het is haast een kunst.

Wandelen
Elke dag liep Natalie 10 minuutjes in de natuur en ze genoot er zo van dat die 10 minuutjes steeds langer duurden. Al snel wandelde ze twee uur per dag en in het weekend maakte ze nog langere tochten. Naarmate ze meer veranderde, begon ze steeds gezonder te eten en liet ze de snacks thuis. “Mijn porties werden kleiner en ik besefte dat ik me ook vol kon voelen terwijl ik minder at. Ik at minder koolhydraten en meer groente en ging op zoek naar gezondere gerechten. Zo ben ik dol op pannenkoeken, maar maak ik ze nu van havermout, blauwe bessen, eiwit en kokosolie.” Drie jaar na haar eerste wandeling was Natalie maar liefst 46 kilo lichter.

Lees ook  De moeder wil dat iedereen de belangrijke waarheid hoort over vrouwen die een keizersnede hebben gehad

Veranderd
“Mijn cholesterol en bloeddruk zijn nu zónder medicatie op een gezond niveau. Daarnaast ben ik als persoon echt veranderd. Niet alleen qua uiterlijk, maar ook van binnen. Vroeger deed alles pijn en raakte ik buiten adem als ik ging wandelen en dacht: ik kíjk wel gewoon naar de natuur, ik hoef niet te bewegen. Ik kan me nu niet meer voorstellen dat ik ooit zo gedacht heb.” Natalie deelt haar ervaringen nu als personal trainer.

Politie waarschuwt voor DEZE nieuwe truc van oplichters, deze mensen zijn NIET van PostNL!

Eet jij je haring graag met uitjes? Dat kan je beter niet doen en dit is waarom