in

Onderzoek: Mannen met baarden en lang haar hebben de kleinste testikels

Mannen zijn voorzien van een opzichtig mannelijk uiterlijk óf grote testikels. Het gebeurt héél zelden dat mannen van beide zijn voorzien.

Dit zijn de uitkomsten uit een studie die de geslachtskwaliteiten van meer dan 100 apensoorten heeft vergeleken.

Het onderzoeksteam van de Universiteit van West-Australië laat weten dat er een bepaalde hoeveelheid energie nodig is voor één van deze kenmerken.

Dieren kunnen echter deze energie gebruiken voor indrukwekkende manen of baarden of andere aantrekkelijke symptomen óf anders grote testikels.

Asielzoeker trok op moordpad, omdat hij honger had

De grootte van de testikels schijnt volgens Dr. Cyril Grueter grote verschillen te laten zien die gelinkt zijn aan het uiterlijk van de man. Bij de mens ligt het echter een stukje ingewikkelder.

Wat de mensen en apen wel gemeenschappelijk hebben, is dat ze streven naar één ding: het zetten van nakomelingen in de wereld.

Verder vertelt Dr. Cyril Grueter: “Niet iedereen krijgt wat hij wilt, maar door te vechten voor je status en andere mannen te intimideren schijn je verleidelijker te zijn voor het vrouwelijke ras.”

Is je pakketje van AliExpress nog niet bezorgd? Misschien ligt het op deze hoop

Deze bevindingen gelden voor 100 verschillende soorten apen, maar zijn niet bekend of ze toepasbaar zijn voor mensen.

Hier zou nog verdere onderzoek naar gedaan moeten worden. Denk jij dat dit wel toepasbaar zou kunnen zijn bij mensen? Of geloof jij hier niet in? Laat het ons weten in de reacties!

Operatie vollere lippen faalt – flinke schade aan lippen..

Nieuwe tattoo van vrouw lijkt op mannelijke geslachtsdeel