in

Onderzoek: als je je koffie zwart drinkt, kan dit een teken zijn dat je een psychopaat bent

Een nieuw onderzoek laat zien dat je koffie zwart drinken een teken kan zijn dat je een psychopaat bent!

We weten allemaal hoe lekker een kopje koffie bij het ontbijt smaakt. Tijdens een lekker bakkie, lezen sommigen onder ons het laatste nieuws, terwijl anderen het raam uitkijken, energie verzameld voor de aankomende dag.

Iets wat ook van persoon tot persoon verschilt, is de manier waarop we koffie drinken, zwart of met melk (of koffieroom).

Hoor jij bij de groep die hun koffie zwart drink? Dan kun je een psychopaat zijn, volgens een nieuwe studie van de Universiteit van Innsbruck, zo bericht The Mirror.

Lees ook  Foto’s: Dit is dus de bloedhete stiefdochter van Chantal Janzen!

De studie omvatte 1000 deelnemers, zowel vrouwen als mannen. In het onderzoek kregen de mensen een vragenlijst met verschillende dingen die ze graag eten en drinken. Deze moesten ze op een schaal van 1 tot 6 beoordelen.

Hierna deden de deelnemers een persoonlijkheidstest. Aan de resultaten viel te concluderen dat degenen die hun koffie het liefst helemaal zwart drinken, een donkerdere persoonlijkheid hadden.

“Het resultaat toont aan dat degenen die een bittere smaak waarderen, vaker kwaadaardige en sadistische eigenschappen in hun persoonlijkheid hebben,” schrijven de auteurs Christina Sagioglou en Tobias Greitemeyer in de studie.

Lees ook  Het ziet eruit als een oude vrachtwagen. Kijk nu hoe het verandert in een sprookjesachtig kasteel!

Maar er wordt ook op gewezen of het feit dat niet alleen mensen die van hun koffie zwart houden psychopathische eigenschappen hebben, maar dat het op alle bittere smaken van toepassing is. Bittere bieren en tonic, om maar een paar voorbeelden te noemen.

Degenen die zich meer aangetrokken voelen tot zoete en mildere smaken, zijn volgens de studie meestal erg sympathieke en begripvolle mensen.

Ken je iemand die hun koffie het liefst zwart drinkt? Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

Deel ook dit artikel met jouw koffie liefhebbende vrienden zodat ze het onder het genot van een lekker bakkie kunnen lezen!

Teckel Tess doodgebeten door andere hond, baasje is spoorloos

Samuel (16) doodgeschoten omdat hij dagen eerder klasgenoot tegen pestkop beschermde