in

Oma gaat doosje theezakjes kopen, maar komt met iets gênants thuis.

Deze oma vergat haar bril op te zetten toen ze boodschappen ging doen en dacht dat ze een doosje theezakjes had gekocht. In de plaats daarvan kwam ze per ongeluk thuis met een jumbopack condooms.

Rosemarie Riley (76) kon wel door de grond zakken van schaamte toen ze onlangs naar de winkel ging om thee, brood en hondenvoer te kopen.

De vergissing kwam pas aan het licht toen haar geamuseerde echtgenoot John Riley (78) zich afvroeg waarom ze het gekocht had.

LEES OOK!
Zwaargewonde Emma haalt zes kinderen uit brandend huis: “Ik wilde hen redden zodat ik kon sterven”

Rosemarie smeekte haar kleindochter Gemma om ze terug naar de winkel te brengen om terugbetaling te krijgen. Weinig verrassend, proestte haar 29-jarige kleindochter het uit van het lachen.

Dit moest ze gewoon op Facebook posten, waar haar bericht en de foto’s compleet viraal gingen. Gemma uit Lancashire schreef:

“Ik kom niet meer bij van het lachen, en mensen hadden tranen in de ogen. Ik zag het doosje en vroeg haar: ‘Waarom heb je deze gekocht?’

Ze besefte niet wat het was tot opa op het rekeningetje keek. Hij zei haar: ‘Waarom heb je nou condooms gekocht, gekkerd?’

LEES OOK!
Mysterie opgelost van vrouw die met 200 filmsterren op de foto staat

Hij was niet blij dat ze zo veel geld had uitgegeven met zijn kaart. We moesten er allemaal eens goed om lachen en ik zei dat ik ze wel zou terugbrengen voor haar.”

Ze voegde er nog aan toe dat oma de volgende keer wel haar bril zal opzetten omdat we bang zijn met wat ze de volgende keer zal thuiskomen.

André Hazes wil weer kindje… maar niet met Bridget?!

Vrouw laat haar man ‘6 uur lang staan tijdens vlucht’ zodat ze zelf kon slapen