in

Oma denkt dat ze aan het sterven is, dan onthullen de dokters wat ze in haar buik vonden.

Vernemen dat je voor de eerste keer grootouder gaat worden, is onbeschrijflijk. Je geliefde zoon of dochter krijgt een eigen baby. Misschien word je wel overmand door herinneringen van toen je kind nog een baby was? In onze herinnering zien we hen nog spelen en rondlopen als kinderen. Nu gaan ze hun eigen bundeltje vreugde hebben. Alison Dent en haar partner Robert waren overweldigd door blijdschap toen ze vernamen dat ze grootouders zouden worden.

Maar het geluk van Alison was van korte duur toen ze vreselijke maagkrampen begon te ondervinden. Ze was ervan overtuigd dat ze aan het sterven was en ging naar het ziekenhuis.

Maar niets kon Alison en Robert voorbereiden op het nieuws dat ze zouden krijgen.

Alison uit Darlington in Engeland leed haar hele leven aan een brede waaier van gezondheidsproblemen. Meer dan 20 jaar geleden nadat ze van haar eerste kind bevallen was, werd ze in het midden van de nacht wakker.

Haar lakens zaten onder het bloed.

Later kwam aan het licht dat er ze abnormale baarmoederhalscellen had en tijdens een “routine” operatie werd er een deel van haar baarmoederhals verwijderd. Dat betekende helaas dat ze nooit meer kinderen zou kunnen krijgen.

Lees ook  Sanne Vogel is helemaal klaar met onbeschofte reacties op babybuik

Zij en Robert waren verwoest omdat ze altijd meer kinderen gewild hadden. Maar ze waren dankbaar dat ze hun dochter Kylie hadden, die ze met alle liefde in de wereld opvoedden.

Daarom was het zo emotioneel toen Kylie onthulde dat ze moeder zou worden. Helaas ervoer Alison vreselijke buikpijn op het ogenblik dat ze het nieuws vernam.

“Ik ging naar de dokter, en twee maanden nadat Kylie zwanger raakte, in maart 2013, kreeg ik de diagnose van IBS”, zei Alison.

De buik van Alison bleef maar pijn doen. Het voelde opgezwollen en bleef maar groeien. IBS is een gastro-intestinale ziekte, wat betekent dat je darmen en je maag gewoon niet goed werken.

Maanden gingen voorbij en Kylie beviel van een prachtig babymeisje dat ze Caseylee doopten.

Alison probeerde gelukkig te zijn voor haar familie en haar dochter. Maar ze voelde dat de tijd met haar kleinkind kort zou zijn.

Drie maanden later werd Alison overgebracht naar de spoed omwille van ondraaglijke buikpijn.

Lees ook  Hij voert de vogels elke dag om stipt acht uur, maar kijk wat er gebeurt als hij iets later komt

De dokters voerden een scan uit en ontdekten een cyste. Dan deden ze bijkomende onderzoeken en enkele bloedtests.

Verrassend genoeg – 26 jaar nadat Alison vernomen had dat ze geen kinderen meer kon krijgen – kreeg ze schokkend nieuws.

“Het is geen cyste – het is een baby.”

“Ik was verbluft”, zei ze. “Ik was 32 weken zwanger en ik had niet het minste idee.”

Amper 8 weken later beviel de 43-jarige Alison van een gezonde babyjongen Bobby Charles.

“Ik ben nooit gelukkiger geweest. Ik dacht dat ik aan het sterven was – in plaats daarvan kreeg ik dit schatje”, zegt Alison.

Wat een ongelofelijke zegen voor Alison en haar familie!

Bobby Charles werd geboren in december 2013 – vijf maanden nadat Alison en Robert hun kleindochter kregen.

Vandaag is Bobby een gelukkig kereltje met een liefdevolle familie om hem te steunen en van hem te houden.

Soms ontdekken we dat hogere krachten andere plannen met ons hebben – en dat was zeker zo in het geval van Alison!

Honden van 2 volstrekte onbekenden rennen in de winkel naar elkaar toe. Dan kijken hun eigenaars naar hun oren en beseffen de waarheid.

Vrouw spoelt geslachtsdelen van echtgenoot door in het toilet nadat ze hem van overspel beschuldigd had.