in

OM: meisje (12) ingezet als s*ksslavin

ZWOLLE – In de rechtbank in Zwolle staat dinsdag een man terecht die zeven minderjarige meisjes dwong om n*aktfoto’s van zichzelf te maken en naar hem op te sturen. Ook wordt hij verdacht van het s*ksueel uitbuiten van een 12-jarig meisje. Hij zou haar hebben ingezet als s*ksslavin.

Verdachte Jarish K. dreigde foto’s van de slachtoffers op internet te zetten als ze niet deden wat hij van ze vroeg. Hij wordt inmiddels ’Instagramlokker’ genoemd. De officier van justitie (OvJ) vindt hem ’gevaarlijk’.

Gevoelens van angst, wantrouwen, schaamte overheersen de meisjes nu. Ze verklaren over de dwang en de angst dat de foto’s zouden worden verspreid. Er was een prijslijst die de meisjes moesten publiceren. Een n*aktfoto voor 5 euro. „Voor 300 euro ben ik van jou.”

  Rossana Kluivert ziet hondje voor haar ogen overlijden

Jarish K. exploiteerde in feite een virtuele p*rnografische peepshow, zegt justitie.

Verslaggever Saskia Belleman is bij de zaak aanwezig. Volg de zaak via haar tweets onderaan dit artikel.

12-jarige als s*ksslavin
De OvJ schetst hoe een 12-jarig meisje op verzoeken van ’de baas’ inging, omdat ze onzeker over zichzelf was en dacht dat ze niet aantrekkelijk was voor jongens. En omdat ze dacht dat haar moeder geldproblemen had.

Justitie eist een gevangenisstraf van 4 jaar en tbs met dwangverpleging tegen de 21-jarige Jarish K., wegens mensenhandel, en bezit, maken en verspreiden van kinderp*rno.

  Dit is hoe Sole uit Vis a Vis er in het echt uitziet

.

Roxeanne Hazes: ‘Ik heb mij thuis vaak onveilig gevoeld als kind’

Chloe (19) pleegt zelfmoord omdat ze niet genoeg likes krijgt