in

Olcay Gulsen onthult: ‘Ik heb mijn tenen laten inkorten’

“Het is een heel smerig verhaal”. Olcay is met de voetjes van de vloer gegaan om haar tenen mooi te laten maken.

Bij Shownieuws onthulde de presentatrice dat ze een dokter heeft bezocht om haar voeten te laten behandelen.

“Ik had twee ontzettende knobbels, dus die heb ik laten verwijderen”, verklaart ze tegenover collega’s Patty Brard en Dyantha Brooks.

Alledrie de dames laten hun voeten zien aan de camera en dan valt nóg iets op. “Ja, ik heb ook mijn tenen laten inkorten. Alles tegelijkertijd.”

  Politie haalt uitgemergelde hond uit woning

Het klinkt als een heftige ingreep, maar volgens Olcay heeft het enkel voordelen. “Ik had best wel wat jij ook hebt, hamertenen”, zegt de voormalige Supertrash-ontwerper tegen Dyantha.

“Dat je optrekkende bewegingen hebt van je tenen en dat het dan tegen je schoenrand aan schuurt. Ik vond dat pijnlijk en vervelend, dus ik heb daar iets aan laten doen.”

Bovendien adviseert ze haar collega’s het ook te doen. “Dat moet je doen, hoor. Het scheelt heel veel pijn en het ontsteekt ook niet meer.

  Dit koppel scheidde omdat zij te dik was en hij haar bedroog. Maar toen de jongen een jaar later bij haar aanklopte, deed zij DIT.

Het is een heel smerig verhaal.” Dyantha doet het echter niet, laat ze weten: ‘Het is wat het is.’ Door haar overstap naar Talpa zit Olcay niet alleen achter de desk bij Shownieuws.

De presentatrice mocht ook haar eigen programma maken over huiselijk geweld, waar ze zelf mee te maken had toen ze jong was. Ze vertelt in de video hieronder waarom haar leven ‘een hel’ was in die periode.

Baasje is hond zat: jonge stafford met spanbanden vastgebonden aan boom in Utrecht Overvecht

Twaalf jaar cel voor man die zijn zwangere vrouw wurgde