in

OG3NE-Lisa verbluft volgers met waanzinnig badpak

Lisa Vol van OG3NE heeft de smaak flink te pakken. Op Instagram deelt ze een mooie foto van haarzelf genietend in een badpak.

De volgers van Lisa vinden het prachtig om te zien en reageren vol lof op de foto. “Mooie dame” en “schoonheid” is zomaar een greep uit de reacties.

Toch zal het voorlopig waarschijnlijk de laatste keer zijn dat Lisa zo’n zomerse foto plaatst. “Nog héél even chillen, vanaf morgen gaan we weer optreden”, schrijft ze bij de foto.

  Gezinsuitbreiding voor Monique Westenberg en André Hazes!

Coronacrisis
Dat is goed nieuws voor de meiden, die de afgelopen periode een geweldig alternatief vonden om alsnog te kunnen optreden.

Ze brachten iedere week een isolation-track uit en hebben zelfs isolation-concerten gegeven. Met hun video’s kunnen ze keer op keer op duizenden reacties en likes rekenen.

Vorige week hebben ze het nog één keer gedaan: géén cover van andere artiesten, zoals de dames de laatste weken deden, maar een eigen lied. Het nummer heet Straight to You en is in de video hierboven te bekijken.

  Man veroordeeld voor moord op stiefvader van vriendin “nadat hij haar als kind molesteerde.”

De afgelopen woensdagen heeft OG3NE al verschillende medleys en nummers van andere artiesten gezongen. Zoals Jolene van Dolly Parton, een medley van Bee Gees-hits.

Ze zijn zelfs viral gegaan met Queen-klassieker Bohemian Rhapsody. Hieronder zijn enkele nummers te zien die de dames eerder deden.

Man aangehouden voor verdenking on tucht met kinderen en corrumperen

Bizarre vertaling gevonden na dood Naya Rivera