in

Oelala! Is dit de nieuwe vriend van Maxime Meiland?

Op Instagram deelt ze een foto met een onbekende man
Gisteren vierde Martien Meiland zijn 59e verjaardag. Dat werd natuurlijk gevierd met… wijn! Maxime deelde een foto van het gezin, maar wij zien een onbekend gezicht. Is dit de nieuwe vriend van Maxime?

Meilandjes
“Happy fam”, schrijft Maxime onder de vrolijke foto. Op de foto zijn bekende gezichten uit de Meiland-familie te herkennen. Martien, Erica, Montana, Clair, Dirk, Maxime zelf en… een onbekende man. Of nou ja, onbekend? Wij hebben natuurlijk even gespeurd.

‘Onbekende’ man
De man in kwestie heet Leroy Molkenboer. Op Instagram is te zien dat Maxime hem niet alleen volgt, maar dat ze ook nog eens heel veel van zijn foto’s liket. En dat snappen wij heel goed, want het is zeker geen lelijke man om te zien!

Lees ook  Toen deze hond de baby hoorde huilen, deed hij iets wat de ouders verblufte. Ik ging kapot van het lachen met deze video!

Relatie
Of de twee echt een stel zijn, is nog niet bevestigd. Toch lijken haar volgers het wel te weten: dit is Maximes nieuwe vriend. “Proficiat met je nieuwe vriend Maxime” en “Omg heb jij een lekker stukje vlees binnen gehengeld”, klinkt het in de reacties. Maximes goede vriend Robbert Rodenburg wakkert de geruchten nog eens extra aan. Hij vraagt in de reacties namelijk of het nu insta official is. Het lijkt er dus zeker op dat Maxime een nieuwe liefde in haar leven heeft.

Lees ook  Aanstaande bruid viert haar vrijgezellenavond met uitsluitend mannen. Haar verloofde ziet de foto’s achteraf en kan zijn ogen niet geloven!

Televisie
Kun jij ook niet wachten om weer lekker te wijnen met de Meilandjes? Gelukkig komt Chateau Meiland bijna weer terug op televisie. Vanaf 31 augustus kun je zelfs twee keer per week genieten van hoe de Meilandjes hun terugkeer naar Nederland beleven.

Leeuwenbeschermer gedood door z’n leeuwinnen voor ogen van z’n vrouw

Teefje bevalt midden op opengebroken straat tussen alle rotzooi en rolt zich op om haar pups te beschermen