in

Nu verspreidt het verhaal zich als een lopend vuurtje over de hele wereld om alle goede redenen.

Nadat ze jarenlang gepest werd, waren gevoelens van schaamte en waardeloosheid de constante metgezellen van de 22-jarige Sophie Walker geworden. “Ik dwong mezelf om buiten te komen en sociale contacten te leggen, maar ik verstopte me altijd achter een zonnebril.” Walker uit Norfolk in het VK werd geboren met een zeldzame aandoening genaamd neurofibromatosis type 1. Ze erfde de aandoening van haar moeder die een veel mildere vorm heeft.

De ziekte is ongeneeslijk en de jonge Walker moest verschillende pijnlijke operaties ondergaan om de constante groei van tumoren onder controle te krijgen.

Walker probeerde haar hele jonge leven geen aandacht te besteden aan de gemene opmerkingen en blikken. Als kind noemden pestkoppen haar “tumormeisje” en dit pestgedrag zou niet ophouden als ze volwassen was.

Lees ook  Trouwfotograaf slaat bruidegom in gezicht als hij beseft dat bruid 15 jaar jong is.

Mannen gingen met haar uit alleen maar om de spot met haar te kunnen drijven. “Er waren mannen die een selfie met me wilden nemen om deze dan op Facebook te posten en me belachelijk te maken.”

Omdat ze verder wilde in het leven schreef ze zich in bij de Adams University in Shropshire waar ze voor landbouwkundig ingenieur ging studeren. “Toen ik aan de universiteit begon lag mijn zelfvertrouwen helemaal aan diggelen.”

In september 2016 ontmoette Walker een oude vriend – een 22-jarige boer genaamd Christian Dibden. “We spraken af als vrienden, maar er werd heel wat geflirt en ik besefte snel dat ik iets meer voelde.”

Lees ook  Jongeren trekken de straat op om naar mensen te spugen: "Zeer onveilige situatie"

Anders dan andere mannen was Dibden niet bang van haar uiterlijk. Het stelletje is samen sinds september en Walker blaakt van het zelfvertrouwen. Eindelijk heeft ze de hoop dat haar toekomst wel degelijk gelukkig kan zijn.

“Mannen hielden me vroeger geheim en waren beschaamd om met me gezien te worden. Maar nu heb ik eindelijk iemand gevonden die me mooi doet voelen en van me houdt om wie ik ben.”

DEEL dit mooi liefdesverhaal met je vrienden!

Ezel schreeuwt mensen om hulp om haar gewonde baby te helpen. Haar verzoek wordt beantwoord!

Echtgenoot maakt stiekem foto van uitgeputte schoonmoeder in de keuken – en richt dan deze brief aan haar.