in

NPO-rijkaard Matthijs van Nieuwkerk woont zó luxe.

Nederland lijkt het gehad te hebben met de belachelijk hoge staatssalarissen die televisiesterren van de publieke omroep als Antoinette Hertsenberg en Matthijs van Nieuwkerk verdienen. Het gaat volgens Story over tonnen per persoon. En die salarissen worden voor een groot stuk gewoon betaald door de Nederlandse belastingbetalers …

Volgens de zogenaamde Balkenende-norm zou van Nieuwkerk ‘maar’ 194.000 per jaar mogen verdienen. Story weet echter dat Matthijs in werkelijkheid 580.000 euro per jaar opstrijkt. Dat zou verlopen via een constructie van MediaLane. Dit is het productiebedrijf van de dochter van Joop van den Ende, Iris.

Lees ook  Meisje is overstuur omdat ze maar geen vriendje kan krijgen. Kerels zetten het op een lopen als ze ontdekken wat er in haar broek zit.

Het goudhaantje van de BNNVARA investeerde blijkbaar veel geld in vastgoed. Zo heeft hij een miljoenenpand aan een Amsterdamse gracht in de Jordaan. Daarnaast heeft Matthijs in de buurt van Zutphen ook nog eens een boerderij met een groot stuk grond en zwemvijver. De presentator laat er overigens geen twijfel over bestaan dat hij zijn schaapjes op het droge heeft. Zijn hoeve kreeg immers de toepasselijke naam ‘Schapenland’.

Lees ook  Hoe werken vriendschapssuggesties op Facebook eigenlijk?

Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties!

Man gaat van bierbuik naar sixpack binnen 12 weken

Famke Louise laat met deze f0t0 weer zien dat ze zich nergens voor schaamt!