in

Noor (24) trouwde met haar ex nadat hij vreemdging: ‘er is ook een baby onderweg’

Nu het lijkt alsof Tristan Thompson en Khloé Kardashian na het overspel tóch weer bij elkaar zijn, vroegen wij ons af of een relatie ooit kan slagen nadat iemand vreemdgaat. Noor vertelt haar verhaal.

Noor* (24) is inmiddels getrouwd en zwanger van de man die meerdere malen vreemdging in hun relatie.

Onderbuikgevoel
Noor: “In september 2017 leerden we elkaar kennen. In het begin was alles perfect, maar toen we vier maanden een relatie hadden, kreeg ik een soort onderbuikgevoel.

Mijn vriend stond te douchen en zijn telefoon lag op de tafel. Ik ben normaal totaal niet wantrouwend, maar iets in me zei dat ik in zijn telefoon moest kijken.

Toen zag ik dat hij met andere meiden aan het praten was. Toen ik dat zag, heb ik hem meteen uit de douche getrokken en ‘m de deur uit gegooid.”

“Uiteindelijk kregen we weer contact en heeft dit zich nog een paar keer herhaald. In de tweeënhalf jaar daarna betrapte ik hem meerdere keren als ik in zijn telefoon keek.

Hij had voor zover ik weet verder geen relatie of fysiek contact met die meisjes, maar praatte wel op een verkeerde manier met hen.”

Geen contact
“Op een gegeven moment was ik er klaar mee. Ik maakte het uit en we hebben vier maanden geen contact meer gehad. Ik ging door met mijn leven en vond het eigenlijk wel goed zo.

Na een tijdje kwam hij toch terug. Toen heb ik gebluft: ‘Als we dit gaan doen, gaan we het serieus doen en gaan we trouwen.

  Jongen (15) die homostel uitschold verdedigt zich: “Ik werd zwart gemaakt”

Ik ben het helemaal zat’. Wat ik niet verwachtte, was dat hij het serieus nam en voor ik het wist, waren we binnen tien maanden getrouwd en is er nu een kindje op komst.”

Moeder
“Toen ik had besloten met hem verder te gaan, moest ik dat ook aan mijn moeder vertellen. Zij is mijn beste vriendin en die heb ik sinds dag één alles verteld.

Zij weet als geen ander over de break-ups en mijn gebroken hart. De laatste keer heeft ze gezegd dat het klaar moest zijn.

Ze zei: ‘Die jongen is nog te jong, hij is nog niet uitgespeeld. Laat hem maar’. Als ze nog één keer zou horen dat ik terugging naar hem, zou het ten koste gaan van onze band.”

“Je kunt je voorstellen dat het heel moeilijk was om mijn moeder te vertellen dat ik het toch had gedaan. Gelukkig vertelde ze me dat ze wist dat ik verstandig genoeg ben en dat ze me vertrouwt.

Ze is met mijn man en zijn familie gaan praten en heeft hem gezegd dat ze dit niet meer pikt, en als ze er achterkomt dat hij mijn hart nog één keer breekt, het klaar is.”

Vertrouwen
“We zijn inmiddels dus getrouwd en ik ben zwanger van onze eerste, maar mijn vertrouwen is wel grotendeels weg.

Voor we besloten te trouwen heb ik hem ook gezegd dat dit niet nog een keer hoeft te gebeuren. Als ik er nog één keer achter kom, vraag ik meteen een scheiding aan.

  88-jarige werd bijna ver kracht door overvaller - toen zei ze drie woorden waardoor dader vluchtte

Hij weet dat ik hem wantrouw en dat dit niet zomaar weggaat. Dat heeft hij moeten accepteren. Hij weet ook dat dit betekent dat ik af en toe nog in zijn telefoon kijk, maar dat is meer om mezelf te beschermen. Ik heb sinds de laatste keer gelukkig niets meer gevonden.”

Hoe gaat het nu?
“Het gaat nu eerlijk gezegd echt super. Vanaf het moment dat we besloten om te trouwen, is het bij ons alleen maar beter gegaan.

We hebben een betere band gekregen, het vertrouwen is sterker en we hebben het super gezellig samen. Het heeft eigenlijk heel positief voor ons uitgepakt.”

Vreemdgaan
“Dat het bij ons werkt, wil natuurlijk niet zeggen dat iedere vrouw bij haar vreemdgaande man moet blijven.

Als iemand in mijn omgeving vertelt dat haar man vreemdgaat, ben ik degene die het hardst roept dat ze bij hem weg moet gaan. Ik ben van mening dat als het in een man zit, het er ook niet meer uit gaat.”

“Dat geldt ook voor die van mij. Daarom ben ik altijd op mijn hoede. Die keuze heb ik zelf gemaakt. Ik weet dat het ook kan gebeuren als je getrouwd bent en bijna een kind hebt samen.

Maar ik zal altijd goede hoop houden. Werkt het uiteindelijk toch niet, dan pech. Life goes on.”

*De naam Noor is gefingeerd. Haar volledige naam is bekend bij de redactie.

Moeder geeft dochter (4) nog steeds borstvoeding: “Ik stop er pas mee als zij het niet meer wil”

‘Onschuldige kiespijn’ bleek agressieve kanker die de lieve Natalie (21) fataal werd: ‘Zorg dat je lol hebt’