in

Nooit meer klungelen met een muntje of een mandje bij de supermarkt! Er is een redder in nood!

Veel vrouwen zijn een groot deel van hun week bezig met het doen van de boodschappen. Op zaterdag met de kids of even snel een aantal dingen halen na het werk. Een winkelkarretje is handig, alles past erin, geen gesjouw en gedoe. Maar verdorie, geen kleingeld bij je! Wij hebben een vette tip voor je waardoor je hier nooit meer last van hebt!

Het is een herkenbaar moment. Met lichte tegenzin rijd je naar de supermarkt, parkeer je je autootje en loopt naar de winkelkarretjes. Je kijkt in je portemonnee en ja hoor, het is weer zover! Geen kleingeld, dus geen karretje! Dan maar gewoon het hoognodige pakken en zo snel mogelijk weer naar de auto. Maar terwijl je tussen de schappen door loopt pak je nog even een zakje nootjes, een pot pindakaas, oh en het afwasmiddel is ook op! Vaak haal je toch altijd meer dan dat je nodig hebt en daar sta je dan, bepakt en bezakt bij de kassa. Je pot pastasaus glipt tussen je vingers door… Dat karretje was toch wel handig geweest…

Lees ook  Heerlijk: ook komende week nog lenteweer! Het wordt nog warmer!

Geen gedonder meer met kleingeld, gewoon altijd boodschappen doen met een karretje! Ook makkelijk als je kleine kinderen mee hebt, voor de snelheid zet je ze gewoon in het karretje. Het maakt het leven van een vrouw direct een stuk gemakkelijker!

Om ellende te voorkomen, hebben wij iets tofs gevonden! Je hebt vast een bos met sleutels bij je. Pak de meest ronde sleutel en gebruik deze als muntje! Super handig, zo hoef je nooit meer moeilijk te doen als je geen muntjes bij je hebt. Bekijk bovenstaande plaatje om te zien hoe het moet.

Lees ook  Kabinet heeft verschillende lockdown-scenario's, Dit zijn alle scenario's

Deel deze tip ook met je vriendinnen zodat boodschappen doen een stuk leuker wordt!

Klein meisje geeft modeshow voor mama. Haar onvergetelijke commentaar maakt iedereens dag goed.

Wie kent de knappe Byron Sully uit ‘Dr. Quinn, Medicine Woman’ nog? Zó ziet hij er nu uit!