in

Nikkie Plessen krijgt bakken kritiek om foto met “Te kort rokje!”

Nikkie Plessen houdt zich veel bezig met kleding, dat weten we inmiddels wel. En vandaag de dag heeft ze haar nieuwe collectie in de winkels liggen. Vanaf morgen zijn ze overigens ook online te bestellen maar daar komen we hier natuurlijk niet voor.

Het is een geheel gouden collectie. Alle kleding uit de nieuwe collectie is dus volledig goud, gokken we. Dat moeten we nog maar zien wanneer de collectie online staat. Ze schrijft bij de foto: “De nieuwe party collectie is #goud 🤩⭐️ #dress #NIKKIE nu in de winkels, morgen 18.00 uur online”.

Lees ook  Chantal Janzen twerkt erop los tijdens Hollands Got Talent

Korte rok van Nikkie Plessen valt niet in de smaak
Maar een hoop mensen vinden het niet helemaal gepast. Waarom? Geen idee! Onder de foto staan bakken met reactie’s betreft het korte rokje “Waarom wéér zo kort, dat kan vandaag de dag echt niet meer!”.

Gelukkig zijn er ook mensen die het voor haar opnemen “Heel gaaf!! Wat een kritiek over lang/kort. Ga naar de winkel en pas het gewoon!! Nikkie doet het beetje omhoog om der mooie benen laten shinen.

Lees ook  Kwetsbare kinderen geforceerd gevoed en uit hun rolstoel geduwd: onderzoek naar instelling luchtballon

En er zijn heeeel veel jurkjes die weer heeeel lang zijn. Keuze is reus.. gewoon passen.. dan oordelen”. Wij vinden het in ieder geval geen probleem!

Lekker bezig, met ál deze dames heeft Jan Smit het bed gedeeld:

Boer in Groningen wil naar huis en kortste weg is door een hek