in

Nieuwslezeres meldt brute dood – seconden later realiseert ze zich dat haar man het slachtoffer is

Nieuwslezers hebben een duidelijke missie: feiten op een juiste en correcte manier presenteren.

Toen de Indiase nieuwslezer Supreet Kaur berichtte over een wreed auto-ongeluk, las ze het verhaal zoals ze altijd heeft gelezen – met professionaliteit.

Ze had in het verleden over gruwelijke verhalen gerapporteerd, dus dit ongeluk was niets dat ze niet aankon … in het begin.

Toen besefte ze dat het slachtoffer haar echtgenoot was.

Surpreet werkt al negen jaar voor de Indiase tv-zender IBC24 en is doorgewinterd. Maar ze is nog nooit persoonlijk getroffen door het nieuws.

Toen ze achter haar bureau stapte en het nieuws die dag begon te lezen, deed ze haar werk net zoals ze duizenden keren eerder had gedaan.

Lees ook  Haagse vader moet cel in voor jarenlang misbruik van dochtertje: ‘Papa, je gebruikt me s*ksueel’

Deze keer ging het nieuws over een ongewoon gruwelijk auto-ongeluk. En ze had geen idee dat dit specifieke verhaal haar leven voor altijd zou veranderen.

Maar hoe meer details ze kreeg, hoe meer ze vermoedde wie het slachtoffer was. Toen ze alle feiten kreeg, besefte ze dat het haar man was die was omgekomen bij het auto-ongeluk.

Ondanks dit vreselijke nieuws zette ze voort – met dezelfde professionaliteit als altijd. Surpreet en haar man waren pas 18 maanden getrouwd.

Lees ook  Hond achtergelaten in Rotterdam, de reden is hartverscheurend

Toen de collega’s van Supreet erachter kwamen wat er was gebeurd, vielen ze volledig van hun stoel. Maar Surpreet bleef kalm.

“Het zou voor iedereen een vreselijk moeilijke situatie zijn. Maar Supreet beheerste haar angstgevoelens, bleef volledig rustig en toonde een voorbeeldige toewijding aan haar werk. We zijn trots op haar, “vertelde een van haar collega’s aan de Times of India.

Direct na de uitzending brak Surpreet volledig, wat volledig begrijpelijk is.

Dit is zo zielig. Al onze gedachten gaan uit naar haar familie op dit moeilijke moment.

Agenten vinden baby die 9 uur lang alleen in het bos lag

Vreemdeling grijpt Ellen, 20, tussen de benen op een avond in de stad – dan laat ze zien dat hij geen schijn van kans maakt