in

Nieuwe wet in Amerika aangenomen waarbij kindermis bruikers chemisch gecastreerd mogen worden

Het aanvallen van een kind, in welke vorm dan ook, is een misdaad, ongeacht de aard van de aanval.

Maar zedendelicten tegen kinderen zijn een soort schade die nooit acceptabel zou moeten zijn. En Alabama heeft nu besloten om s*ksuele mis drijven tegen kinderen onder de 13 jaar ernstiger te behandelen.

De staat keurde chemische castratie goed voor veroordeelde kindermis bruikers boven de 21 jaar, als voorwaarde voor voorwaardelijke vrijlating in 2019, aldus de Atlantische Oceaan.

Dit betekent dat degenen die zijn veroordeeld voor het misbruiken van kinderen jonger dan 13 jaar, voordat ze de gevangenis verlaten, worden geïnjecteerd met hormoonremmende medicijnen en dat ze de medicatie zullen krijgen totdat een rechter, en niet een arts, dit nodig acht.

De sponsor van de wet, vertegenwoordiger Steve Hurst, pleitte aanvankelijk voor de chirurgische benadering, maar in plaats daarvan werd de chemische methode goedgekeurd.

Lees ook  Zorgverzekeraars willen niet dat je deze bespaar trucs ontdekt

Het zou de testikels irrelevant maken en testosteron verlagen tot prepuberale niveaus. Terwijl over het wetsvoorstel werd gedebatteerd, zei Hurst dat als chemische castratie “een of twee kinderen helpt en die drang vermindert tot het punt dat die persoon dat kind geen kwaad doet, het de moeite waard is”.

Maar nee-zeggers hebben betoogd dat vermindering van het libido niets te maken heeft met het verminderen van misdaden tegen kinderen.

Een studie gepubliceerd in APA PsychNet toonde aan dat “een vroege en aanhoudende algemene neiging om op een antisociale manier te handelen tijdens de kindertijd en adolescentie” een voorspeller was van s*ksueel geweld.

Zedendelinquenten hebben geen hogere testosteronspiegel dan de gemiddelde man en uit recent onderzoek is gebleken “dat er geen aanwijzingen zijn dat er chemisch iets mis is met seksuele delinquenten.”

Lees ook  Vrouw kampeert in voortuin aanstaande ex: ’Ik wil een statement maken’


Chemische castratie werkt “niet omdat het een abnormale medische aandoening behandelt, maar eerder omdat het s*ksueel functioneren op dezelfde manier remt als voor de meeste mensen”, aldus het onderzoek.

“Als ze deze kinderen voor het leven willen markeren, moeten ze voor het leven worden gemarkeerd”, vertelde Hurst aan NBC-dochter WSFA in Montgomery.

“Mijn voorkeur zou zijn als iemand iets met een klein kind doet, ze moeten sterven”, zei hij. “God zal op een dag met hen afrekenen.”

Velen geloven dat s*ksueel geweld gaat over macht en dominantie dan over libido. Er is echter vastgesteld dat chirurgische castratie ervoor zorgt dat zedendelinquenten niet bereid of niet in staat zijn toekomstige misdrijven te plegen, meldde de Atlantic.

Man knabbelt 4 uur lang aan chips om masker niet in vliegtuig op te zetten

Man gooit honderden videobanden met p*rno en computer op straat in Vlijmen