in

Nieuwe tattoo van vrouw lijkt op mannelijke geslachtsdeel

Een Australische toerist die op vakantie een tatoeage van haar hond liet zetten, schrok zich rot toen het uiteindelijk leek op het mannelijke geslachtsdeel.

Kayla Robertson, adopteerde haar pup Penny iets langer dan een jaar geleden en wilde de perfecte manier vinden om haar liefde voor haar te tonen.

De 26-jarige uit Perth, Australië, zei dat ze besloten had om een kleine tatoeage te plaatsen om haar liefde te tonen voor haar prachtige 18 maanden oude Australische herder.

En tijdens een ontspannende vakantie op Bali, Indonesië, vond de medische receptioniste dat het de perfecte tijd zou zijn om haar geliefde hond eindelijk voor altijd op haar huid te laten tatoeëren.

LEES OOK!
Brandweer redt hond die brandend huis niet weet te ontvluchten

Na een recente foto van Penny vorige week in een tattooshop in het toeristische centrum van Kuta, betaalde Kayla 1 miljoen Rupiah (€63) om een ​​tatoeage op haar rechter onderarm te laten zetten.

Maar na minder dan dertig minuten onder de naald zei Kayla dat ze ‘geschrokken’ was nadat de tattoo-artiest plotseling zei dat ze klaar waren – ondanks dat de tattoo maar ‘half klaar’ was.

LEES OOK!
Hond vastgebonden aan paal en in brandende zon achtergelaten

Inmiddels heeft Kayla de tatoo opnieuw laten zetten en dit keer wel met succes. Haar liefdevolle viervoeter staat nu voor altijd op haar lichaam getatooeerd, maar dit keer zonder mannelijke geslachtsdelen en is er ook daadwerkelijk te zien dat het om een hond gaat

Dit laat maar zien dat je nooit naar de eerste de beste tattoo shop moet gaan. Moest jij ook lachen om dit artikel? Laat het weten in de comments!

Onderzoek: Mannen met baarden en lang haar hebben de kleinste testikels

Moeder zegt dat kinderen ‘toestemming moeten geven’ voordat ouders hun luiers verschonen