in

Niet slecht: Miljuschka deelt pikante foto’s tijdens haar vakantie

Een vetrolletje? Flair-columniste Miljuschka Witzenhausen ligt er niet wakker van. Sterker nog: de RTL-presentatrice heeft haar lichaam volledig omarmd en deelt met trots een foto van haar ‘happy rolls’.

Rolletjes geluk
Dat Miljuschka van lekker eten houdt, is niet zo gek. Ze is immers een echte foodie en succesvol tv-kok. Terwijl talloze BN’er zich aan een strikt dieet houden voor een strak lichaam, laat zij een taartje of bagel niet staan. Een vetrolletje meer of minder maakt haar dan ook niet uit. ‘Creamcheese + sugar = happy rolls’, schrijft ze bij een bikinifoto van haar buik.

Lees ook  David breekt nek nadat hij met hoofd eerst van glijbaan gaat.

‘Puur natuur’
Miljuschka is een inspiratie voor het accepteren van jezelf, vinden haar fans. ‘Je bent een geweldige en mooie vrouw, een voorbeeld voor mij en ik denk voor velen’, schrijft een volger. ‘Wat ben jij toch een mooi mens! Niets verpakken, laten zien hoe het is. Zo mooi puur… Dat is gelukkig zijn met jezelf’, reageert een andere fan. Ook Nicolette van Dam, Lieke van Lexmond en Jan Versteegh reageren enthousiast op haar eerlijke post.

Lees ook  Vrouw in Oudenbosch probeert spullen uit kledingcontainers te stelen met haak

Hoognodige vakantie
Miljuschka viert momenteel vakantie met haar gezin in Turkije, waar ze onder andere een spectaculair waterpark bezocht. Die vakantie kon ze goed gebruiken, want de presentatrice heeft een roerige periode achter de rug. Zo ging haar familie door een slopende periode gedurende het Holleeder-proces, waarin haar moeder Astrid getuigde tegen haar criminele broer. Daarnaast is Miljuschka verhuisd naar een waanzinnige boerderij, maar eist de pittige verbouwing soms zijn tol. Ook de nare ziekte van haar dochtertje zorgt voor veel stress.

Gerard Joling beleeft pijnlijk moment tijdens vakantie op Gran Canaria

Maxima heeft nieuw kapsel, anders kleurtje én en stuk eraf!