in

Niemand komt opdagen op de verjaardag van 9-jarige – dan neemt oma een drastische maatregel die alles doet veranderen

Verjaardagen van kinderen horen bol te staan van blijdschap en vreugde. Maar stel je eens voor dat geen enkel klasgenootje komt opdagen op het verjaardagsfeestje van je kleinkind. Om je kleinkind verdrietig en alleen te zien op hun grote dag is hartverscheurend. Maar dat is precies wat Amelia Lara voelde toen haar kleinkind Gerald zijn verjaardag alleen moest vieren, ondanks dat hij 30 klasgenootjes uitgenodigd had.

Deze hartverscheurende gebeurtenis zorgde ervoor de Amelia iets wilde doen wat de 9-jarige nooit zou vergeten. En de reacties van het internet lieten zien dat er nog steeds heel veel aardige en genereuze mensen zijn.

Toen Amelia Lara haar kleinzoon op zijn negende verjaardag zag wachten om de taart aan te snijden brak haar hart. Hij had mooie kleren aangetrokken, en had zin in zijn feestje. Maar geen van de 30 gasten die de jongen had uitgenodigd, kwam opdagen. De klok tikte langzaam verder, maar niemand kwam.

Lees ook  Vrouw overleden door 5 ton wegende betonnen plaat opsnelweg

Twee uur nadat het feestje zou moeten beginnen, accepteerde Amelia de verschrikkelijke realiteit en besloot ze iets te doen zodat de jongen er niet voor altijd een trauma aan overhield.

Amelia kroop achter haar computer en schreef het volgende bericht op Facebook:

“Ik moet dit even kwijt. Mijn kleinzoon zit in groep 3 en heeft minstens vijf operaties aan zijn hoofd gehad. Hij is langzamer dan de andere kinderen in zijn klas. Maar hij is het aardigste en meeste meelevende kind dat ik ken. Zijn moeder had 30 uitnodigingen gestuurd naar zijn klasgenootjes. 12 zeiden dat ze zouden komen.

Om 15 uur had hij zich ervan verzekerd dat de ´goodie bags´ klaar stonden voor zijn gasten, hij had zich mooi aangekleed en was klaar voor het feestje.

Om 17 wilde hij nog steeds de taart niet aansnijden, want er zou nog iemand kunnen komen. Mijn dochter belde de ouders van de 12 kinderen die zouden komen, om te horen wat er aan de hand was. Hun reactie was: ´Mijn kind kan niet met jouw kind spelen, hij is gewoon te ´anders´.´

Lees ook  Doe deze dingen nooit met je auto als het gevroren heeft.

Hoe triest is het dat hij negen jaar is en gewoon vriendjes wil? Niemand kwam, geen kaartjes, geen cadeautjes. Dus het is nu mijn missie om zo veel mogelijk kaartjes naar mijn kleine jongen te krijgen. Je kunt ze naar mij sturen, en ik zorg dat hij ze krijgt… Dit breekt mijn hart.”

Amelia Lara deelde vervolgens haar adres zodat mensen Gerald verjaardagskaarten konden sturen.

Duizenden mensen van over de hele wereld gaven gehoor aan Amelia haar verzoek en stuurden kaartjes en cadeautjes om haar kleinzoon op te vrolijken. Gerald was, wellicht overbodig om te melden, enorm blij.

Wat een mooie verjaardag uiteindelijk! Deel dit verhaal als je ook vindt dat oma´s de beste zijn.

Onkruid tussen de stenen? Geen paniek, met dit ouderwetse middeltje is het zo verdwenen!

10-jarige jongen sterft één uur na zwemmen in zwembad – alle ouders moeten dit weten