in

Nerveuze McDonald’s medewerkster friemelt tijdens auditie alvorens stem los te laten die hele zaal omver blaast…

Een auditie doen voor juryleden, een cameraploeg en uiteraard miljoenen kijkers is niet eenvoudig. Daarom is het ook geen wonder dat de 20-jarige Rebecca Grace nerveus was toen ze op het podium van The X Factor UK stond.

Ze had voordien nog nooit zoiets groots en zenuwslopend gedaan. Maar ze wist dat ze de sprong moest wagen.

Gelukkig leek Simon die dag uitermate goed geluimd. Ze onthulde dat ze bij McDonald’s werkte, maar dat ze een passie voor muziek had.

Ze voelde dat het tijd was om haar goddelijke talent met de wereld te delen. Het was tijd om voor de wereld te zingen.

Lees ook  Man dreigt kinderen en zichzelf iets aan te doen met vuurwapen

Nadat Simon haar zei “Lets do it”, haalde ze diep adem en schraapte haar moed bij elkaar. Eindelijk was Rebecca klaar om de wereld haar talent te tonen.

Plotseling opende Rebecca haar mond en begon “Piece by Piece” van Kelly Clarkson te zingen. Ze heeft niet alleen een geweldige stem – ze tilt het nummer ook tot een heel ander niveau! De juryleden keken in stilte toe, maar het was ongetwijfeld moeilijk om de emoties te bedwingen. Dit is geen eenvoudig nummer, maar Rebecca bracht het vlekkeloos!

Enkelen glimlachten terwijl Rebecca haar hart en ziel in het nummer legde. Haar geliefden die achter de coulissen staan toe te kijken, zijn tot tranen toe geroerd.

Lees ook  12-jarige jongen ligt van sinusontsteking op de grond met een epilepsieaanval. Dokters hebben geen antwoord tot de 10e MRI-scan.

Toen Rebecca haar auditie beëindigd had, was het tijd om de resultaten te horen. De juryleden bekenden hoe verbluft ze waren en gaven haar niets dan positieve feedback. Het is duidelijk dat deze McDonald’s medewerkster voor grootstere dingen in de wieg was gelegd. Een van de beste complimentjes kwam van Simon, die nochtans bekend is voor zijn harde kritiek.

Bekijk de video hieronder om Rebecca aan het werk te horen, die ondertussen de nieuwe “Adele” wordt genoemd!

Mama begint in volle vlucht te bevallen. Snel denkende dokter gebruikt schoenveter om baby ter wereld te helpen brengen…

Michael emotioneel over zijn vriendin Naomi…