in

Nederlandse verdachte van ver krachting en moord Roemeens meisje (11) pleegt zelfmoord

De Nederlander die in Roemenië aangeklaagd was voor het ontvoeren, ver krachten en vermoorden van een 11-jarig meisje heeft zelfmoord gepleegd in Brabant. Dat laat het Openbaar Ministerie weten aan RTL Nieuws. Mihaela Adriana kwam vrijdag na school niet thuis en werd zondag dood gevonden aan de rand van een bos.

Toen het lichaam van het meisje nog niet was teruggevonden, had de politie al camerabeelden bekeken waarop de auto van de Nederlander te zien was. Hij werd daarom verhoord in Roemenië, maar niet aangehouden, omdat er nog geen verdenking was. De man ging toen vermoedelijk terug naar Nederland.

LEES OOK!
Monique Westenberg: 'Ik hoor bij jou'

Klopjacht op dader
Nadat het lichaam van het Roemeense meisje werd gevonden, ontstond een klopjacht op de dader. De Nederlander werd vanmiddag officieel aangeklaagd en de Nederlandse politie werd op de hoogte gebracht.

Vanmiddag pleegde de man zelfmoord, door bewust in te rijden op een vrachtwagen op de Vegetasscheweg in het Brabantse Escharen. De politiechef in Roemenië maakte dit bekend op de Roemeense televisie en het Openbaar Ministerie in Oost-Brabant bevestigde dit.

LEES OOK!
Fietser valt door gespannen ijzerdraad over de weg

De vrachtwagen ligt na het incident in Escharen dwars over de weg:

Deze creatieve opa bouwde een trein om alles zwerfhonden te redden die hij op straat tegenkwam

Man sterft bijna nadat hij thermometer van 12 cm in zijn penisje stopt