in

Nederlander (47) mis bruikt nichtje (9) op vakantie in Disneyland: ‘Ze vroeg er zelf om‘

Hij liet wel vaker zijn geslachtsdeel zien aan zijn 9-jarige nichtje. En ‘ome R.’ be tastte haar ook tussen haar benen met tong en met zijn vingers. De verklaringen van het kind in de speciale verhoorkamer van de politie zijn ronduit schokkend.

Volgens de 47-jarige oom is er wel eens iets voorgevallen, maar dan per ongeluk. ,,Waar zou een kind van die leeftijd zulke fantasie vandaan halen?”, vraagt de zichtbaar geïrriteerde voorzitter van de rechtbank.

Je kunt af en toe een speld horen vallen in de Bredase rechtszaal. De toehoorders luisteren bij tijd en wijle met ingehouden adem. De details van de ondervraging zijn confronterend.

Disneyland Paris
Tijdens een korte vakantie in Disneyland Parijs en in het duivenhok van haar oom in Veen kwam het vorig jaar tot ontuchtige handelingen.

De man liet zijn geslachtsorgaan zien, likte aan haar geslachtsdeel en legde zijn hand tussen haar benen.

Lees ook  WOW: ze drinkt een maand lang niks anders dan water en DIT is wat er gebeurt! Dit moet iedereen een maand doen!

Volgens de verdachte wilde het meisje het allemaal zelf. Ze vroeg ‘oompie’ erom, stelt hij. ,,Maar”, vervolgt de volwassen man, ,,ik wil haar niet de schuld geven.”

”Ze vroeg er zelf om, maar ik wil haar niet de schuld geven”
– Verdachte R

Eén van de rechters wil weten of hij er ooit over heeft nagedacht hoe dit voor zijn nichtje geweest moet zijn. Antwoord: ,,Nee, daar heb ik niet zo over nagedacht.”

De verdachte ontkent stellig dat hij pedofiel is : ,,Nou, dat dacht ik niet! Ik voel me niet aangetrokken tot jonge meisjes.”

Intellectueel beperkt
De man werd op 10 maart van dit jaar aangehouden. Volgens de psycholoog lijdt hij aan een autistische stoornis en is hij intellectueel beperkt.

,,Hij werd geprikkeld door de seksuele nieuwsgierigheid van zijn nichtje en was onvoldoende in staat om daar op een volwassen manier mee op te gaan.”

Lees ook  Laura van Kaam probeerde zelfmoord te plegen en ligt momenteel in het ziekenhuis.

En dat gebeurt dan allemaal bij een meisje dat in goed vertrouwen bij haar oom gaat logeren en met hem en een tante op vakantie gaat

Volgens officier van justitie Janne Kerkhofs valt wat hij heeft gedaan, te kwalificeren als seksueel binnendringen. Ze gelooft ook volledig wat het nichtje daarover, in haar eigen kindertaal, heeft gezegd.

,,En dat gebeurt dan allemaal bij een meisje dat in goed vertrouwen bij haar oom gaat logeren en met hem en een tante op vakantie gaat.”

Eis
De officier eist 48 maanden celstraf waarvan 12 voorwaardelijk. En ook ambulante behandeling en een contactverbod met het slachtoffer en haar moeder.

En ze vindt ook dat de gevraagde 6000 euro smartengeld moet worden toegewezen. De rechtbank doet op 23 september uitspraak.

Man (35) de cel in voor versturen kinderp*rno naar scouts

Knettergek of heldendaad? Suzanne (48) test Nederlands coronavaccin met bijwerkingen