in

Na het onkruid wieden overleed hij! PAS OP! Jij kan de volgende zijn!

Bij het onkruid wieden vond hij de dood, door deze beestjes!
Van jongs af aan krijgt iedereen er mee te maken, vooral in de zomer is het raak. Je wordt gestoken door een bij of wesp. Sommige mensen hebben nergens last van, andere hebben een pijnlijke ervaring en voor een enkeling is een steek zelfs levensgevaarlijk.

Maar er heerst een nieuwe bedreiging, namelijk de gele jas wesp. Deze kleine vliegende beestjes zijn namelijk niet veel sneller en sterker, hun gif is een stuk giftiger dan die van de bij. Daarom moet je zeker als je allergisch bent enorm goed oppassen! Een man uit Florida werkt een onschuldige steek zelf fataal…

Lees ook  Anne (21) sport altijd in geboortekostuum “Dit zou geen probleem mogen zijn!”

De man was zijn onkruid aan het wieden in zijn tuin in Tampa. John Clark zag het wespen nest te laat en het kwaad was al geschied. Hij stapte er per ongeluk op en werd maar liefst vier keer gestoken! Hij rende snel het huis in om veiligheid te zoeken. Binnen probeerde zijn vrouw de zwelling tegen te gaan met ijs en John kwam bij van de aanval. Maar plotseling ging hij zich vreemd gedragen. Hij kreeg last van ademhalingsproblemen en duizeligheid. Er was echt iets mis!

Lees ook  Zijn buren dachten dat hij gek was toen hij zijn huis hiermee omringde. Maar nu wensten ze dat zij ook zoiets hadden

Nog geen uur later vertelde hij zijn vrouw met zijn laatste adem dat hij van haar hield en overleed. De hulpverleners die voor hem gekomen waren probeerden hem nog te reanimeren maar het was tevergeefs.

Achteraf bleek dat John een flinke allergische reactie voor bijen had. Deze reactie wordt ook wel “anafilaxis” genoemd en is erg gevaarlijk, omdat veel mensen niet weten dat je van een bijensteek symptomen kan krijgen. Iedereen kan er door getroffen worden! Werk je veel buiten of hou je ervan om zomers lekker buiten te zijn? Laat je dan testen tegen deze allergie. Het kan levensreddend zijn!

Heb jij ook altijd van die bultjes op je bovenarm? Dan heb je HIER last van!

Met dit huismiddeltje krijg jij gele t-shirts weer stralend wit! Het werkt echt goed!