in

Na een flink avondje zuipen had Pieter een briefje van zijn vrouw naast zijn bed liggen:

Een getrouwde man, Pieter wordt wakker met een enorme kater na een avondje drinken met de jongens. Hij herinnert zich helemaal niks meer meer, ook niet hoe hij thuiskwam van het feest. ‘O, verdomme,’ denkt hij bij zichzelf, zich afvragend of hij de avond ervoor iets verkeerds had gedaan. Pieter moest zichzelf dwingen zijn ogen te openen, en het eerste wat hij ziet, is een paar aspirines naast een glas water op het nachtkastje. Maar ook het briefje!

HET BRIEFJE
Pieter gaat rechtop zitten en ziet zijn kleding voor zich, helemaal schoon en gewassen. Hij neemt de aspirines en kruipt dan ineen als hij een groot zwart oog in de badkamerspiegel naar hem ziet staren. Dan ziet hij het briefje op de hoek van de spiegel waarin in het rood kleine hartjes met een kus van zijn vrouw in lippenstift staan geschreven:

Lees ook  Inbreker hoort plotseling dat iemand thuis is - dan draait hij zich om en krijgt de schrik van zijn leven

“Beste man, gisteravond kwam je dronken thuis en maakte je een enorm kabaal. Maar maak je geen zorgen! Het ontbijt staat al op het fornuis. Ik ging vroeg weg om boodschappen te doen om vanavond je favoriete maaltijd te maken. Ik hou van je schat!

Love, Annika”

Hij strompelt de keuken in en natuurlijk is er een warm ontbijt, dampende koffie en de ochtendkrant die allemaal op hem wachten. Zijn zoon is ook aan de tafel aan het eten. Pieter vraagt: “Zoon … wat is er gisteravond gebeurd?”

Lees ook  Getalenteerde buikspreker stapt het podium op en verbluft het publiek met zijn geweldige komische talent

‘Nou, je bent na drie uur’ s morgens thuisgekomen, dronken en helemaal van je padje af. Je viel over de salontafel en brak hem, en toen moest je in de gang kostsen en kreeg je dat blauwe ogen toen je je aan de deur stootte toen je binnenkwam. ‘

Verward, vraagt ​​hij zijn zoon: “Dus, waarom is je moeder in zo’n goede bui, en waarom staat er ontbijt op me te wachten?”

Zijn zoon antwoordt: “Oh DAT! Nou, toen ma je naar de slaapkamer sleepte, en je broek probeerde uit te trekken, je schreeuwde: ‘Laat me met rust, ik ben getrouwd! Ik ben getrouwd!’”

Kijkers moeten massaal huilen van nieuwste aflevering ‘Steenrijk, Straatarm’

‘Weer moeilijkheden relatie Monique en André’