in

Na de breuk: Monique geniet met volle teugen van zoontje André.

De afgelopen weken waren best hectisch voor Monique Westenberg. Ze zorgt er echter voor dat haar zoontje na de breuk met André Hazes niets tekort komt. Daarom trokken ze dit weekend naar de intocht van Sinterklaas in Volendam.

Monique postte enkele aandoenlijke kiekjes op Instagram waarop te zien is hoe het kleintje niet kan wachten om de Sint te zien. De blondine had haar zoontje voor de gelegenheid zelfs verkleed als Sinterklaas. Samen met enkele vriendinnen genoot ze met volle teugen van de blijde intocht van de Goedheiligman.

Lees ook  Roxeanne Hazes ziet er beter uit dan ooit: “Wat een inkijk!”

Heel wat vrouwen reageren vol bewondering. Ze vinden het erg mooi hoe sterk Monique op de breuk reageert. Iemand schreef: “Wat fijn om jullie zo gelukkig te zien.” Een andere social mediagebruiker merkte op: “Kan niets meer zeggen dan wat ben je een geweldige power vrouw zeg!”

Vorig weekend raakte bekend dat het over and out is tussen haar en de volkszanger. André Hazes viel voor de charmes van Bridget Maasland. Heel wat mensen reageerden verontwaardigd op de manier waarop André zijn nieuwe liefde aan haar bekendmaakte: met een appje. De ouders lieten echter weten dat hun zoontje centraal blijft staan.

Lees ook  De moeder brengt een prachtige tweeling ter wereld. Maar als ze hen ziet, hapt ze naar lucht. Er is iets niet in orde met dat tweetal

Carmen Pfaff gehandicapt:

Vader kan geen werk vinden – Turks gezin pleegt stilletjes zelfmoord