in

Na acht jaar relatie valt haar partner haar aan en ze raakt erdoor in coma. Als ze ontwaakt, ziet ze wat hij haar heeft aangedaan!

Jennifer Espinoza is 33, heeft twee kinderen en slechts één arm. Ze is zo beroemd, omwille van haar ongelooflijke doorzetting tijdens jaren van misbruik, dat een miljonair haar zelfs 10000 euro schonk op Moederdag. Dit verhaal begon 14 jaar geleden, Jennifer werd gevraagd om te komen werken in een empanadawinkel in het centrum van Santiago de Chile.

Na zes jaar begint ze een relatie met de eigenaar van de winkel, Álvaro Monti. Ze had op dat moment al een halfjaar oud kind van een andere man. De drie gaan samenwonen in een van de huizen van Álvaro. Alles lijkt goed te lopen, maar drie jaar later begint de nachtmerrie.

Eerst was het gewoon een duw of een stomp. Later werden het klappen. Toen kwam de verschrikkelijke dag: 23 oktober 2012. Haar geliefde slaat haar bijna dood. De stikjaloerse man knokt haar helemaal in mekaar. Hij probeert zelfs haar ogen met zijn vingers uit de kassen te halen. Hij gaf haar stampen op de borst en schouders. Hij gaf haar vuistslagen in de nek, de ribben en de arm. “Ik dacht eerst dat zijn jaloezie een teken van liefde was, dat hij me echt graag zag, me waardeerde en belangrijk vond,” zegt Jennifer.

Lees ook  Ze wrijft 3 paracetamol pillen in haar haren. Dit lijkt vreemd, maar het resultaat mag er wezen!

Twee maanden later werd de vrouw wakker in het ziekenhuis. Ze bleef lange tijd in coma als gevolg van de vele slagen. Toen zag ze pas wat haar partner haar echt had aangedaan: ze was misvormd! Haar rechterarm was afgezet. Haar linkerarm had gebroken pezen en ze kon hem niet bewegen. Ze kon niet praten, wandelen of zelfs goed horen. De dokters vertelden haar dat ze een gat in haar schedel had en dat de gevolgen daarvan zich nog lang zouden laten gelden.

Maandenlang moest ze luiers en een rolstoel gebruiken. Álvaro ontsnapte aan zijn straf omdat zijn vriend een hooggeplaatste was bij de politie.

Het zag er vreselijk uit voor Jennifer, maar ze gaf de hoop en de moed niet op. Ze had alles verloren op één ding na, haar zoon. Voor hem moest ze wel doorgaan. Ze begon haar eigen taartenwinkel en begon te verkopen op het internet. Ze staat elke dag vroeg op om met haar ene arm, die erg verzwakt is, aan het werk te beginnen.

“Ik ben misschien niet fysiek compleet maar ik kan mogelijk meer dan vele mensen die wel alles nog hebben,” bevestigt Jennifer. Het is moeilijk voor haar om zich te wassen of te kammen, en ze kan geen bh’s gebruiken. Toch leerde ze de liefde van haar leven kennen, een man die haar al een kind schonk, Mia, nu twee maanden oud.

Lees ook  17-jarig meisje zit gevangen in het lichaam van een 1-jarige en brengt artsen en ouders aan hun grenzen

Haar ex van acht jaar relatie is nog steeds op vrije voeten. Jennifer concentreert zich op haar gezin en op de toekomst. Ze wil haar dochter tonen hoe ze sterk kan staan in het leven en hoe ze zich niet laat doen door mensen die het niet goed met haar voorhebben.

Het is bewonderenswaardig hoe deze vrouw zich door al haar problemen heeft geworsteld en niet bij de pakken is gaan neerzitten. Ondanks de handicap, het verdriet en de pijn, heeft Jennifer nu een succesvolle zaak. Ze laat ons zien dat geen obstakel te groot is om niet overwonnen te worden. “Ik leef nog en ik moet vooruit,” zegt ze, “ik kan het niet zomaar opgeven.” Jennifer is niet alleen een supermoeder, ze is gewoon een supervrouw.

Hier heb je een video die het verhaal in detail vertelt.

Deel dit artikel met je familie en vrienden op Facebook!

Een koppel woont in een dubbeldekkerbus. Maar neem eens een kijkje binnenin en je zal je ogen niet geloven!

Ze heeft hoofdpijn. Twee dagen later is ze dood. Dokters waarschuwen voor de volgende symptomen.