in

Na 15 jaar zoeken, draait moeder zich om en staat ze versteld van wat ze ziet

Het is niet hoeveel geld een verlovingsring kost die het waardevol maakt. Het gaat over de sentimentele waarde die het heeft voor de twee mensen die ervoor kiezen om de rest van hun leven samen te blijven

En daarom was Kay diepbedroefd. Ze verloor de ring die haar middelbare schoolliefje, Dave, haar had gegeven toen hij bijna 40 jaar geleden wilde trouwen. Na 15 jaar zoeken naar de vermiste ring, accepteerde Kay eindelijk dat hij weg was.

Maar toen gebeurde er op een dag het ondenkbare.

Lees ook  Na 4 lange jaren wordt dit paard eindelijk herenigd met een oude vriend …

Ongeveer 15 jaar geleden verloor Kay haar verlovingsring. Dave, de liefde van haar leven en haar man van 38 jaar, gaf het haar, en het was het meest waardevolle bezit van Kay. Dus toen ze de ring verloor, was ze diepbedroefd.

Kay en haar familie zochten maandenlang naar hun huis, maar uiteindelijk beseften ze dat de ring was gestolen of dat Kay hem op het werk was kwijtgeraakt. Hoe dan ook, Kay bleef maar denken aan wat er van haar dierbare ring was geworden.

Lees ook  Een moeder overleed op de eerste schooldag nadat ze zich voor een auto gooide om haar twee kinderen en een vriend te beschermen.

Toen Dave op een dag naar dvd’s op zoek was, vond hij een hartvormige doos. En tot zijn grote verbazing vond Dave de lang verloren verlovingsring binnenin.

Dave wist dat zijn vrouw emotioneel zou zijn toen ze de ring zag, dus hij en de dochter van het stel Lacey hadden een verrassing voor haar gepland. En gelukkig voor de rest van ons, hebben ze het moment vastgelegd op video. Bekijk het hier:

Wat een geweldige reactie! Deel deze video en breng vandaag een lach op iemands gezicht.

“Hallo papa, ik voel me niet zo goed. Kun je me naar de dokter brengen?” In het ziekenhuis wordt het verschrikkelijke onthuld

Ze verwacht een normale zwangerschap – dan ziet mama in spe de echo en schreeuwt ze het uit