in

Mop van de dag: een advocaat en een blondje op een vliegtuig!

Een advocaat neemt een vlucht van Rio de Janeiro naar Brasilia en merkt dat het zitje naast hem wordt ingenomen door een knappe blonde vrouw. Hij begint een gesprek met de dame en om zijn intelligentie te tonen wil hij een mentaal spelletje met haar spelen. De vrouw wijst zijn voorstel vriendelijk af.

De advocaat dringt aan en zegt dat het leuk is en niet eens ze moeilijk. Hij zegt, “Ik stel je een vraag. Als je het antwoord niet weet, betaal je me vijf Braziliaanse real. Als je het wel weet, betaal ik je vijf real.” De vrouw zegt opnieuw dat ze er geen zin in heeft en probeert een beetje te slapen.

Lees ook  Wie is deze coronahoester? 'Nu heb jij het ook!'

De man voelt zich zeer gefrustreerd en zegt opnieuw, “Als je het antwoord weet betaal ik je 500 real. Als je het niet weet, moet je mij maar vijf real betalen.” Omdat de man zo bleef aandringen, aanvaardt de vrouw uiteindelijk de uitdaging.

De man stelt zijn vraag: “Hoe ver is de maan van de aarde verwijderd?” De vrouw pakt meteen vijf real uit haar handtas en geeft het aan de man. “Mijn beurt”, zegt ze.

Ze vraagt aan de man, “Wat klimt de berg op met drie benen en komt weer naar beneden met vier benen?” De advocaat zit naast haar met zijn mond vol tanden.

De man gebruikt zijn telefoon om op zoek te gaan naar het antwoord. Hij vraagt zelfs hulp aan enkele medepassagiers maar niemand weet het antwoord. Hij geeft de vrouw 500 real. Zij neemt het geld aan en probeert opnieuw een beetje te slapen.

Lees ook  De moeder wil dat iedereen de belangrijke waarheid hoort over vrouwen die een keizersnede hebben gehad

De man kan zijn frustratie niet baas en zegt geïrriteerd, “Wat klimt de berg op met drie benen en komt weer naar beneden met vier benen? Ik wil het weten.”

De vrouw pakt vijf real uit haar handtas en geeft het aan de man. Dan probeert ze weer wat te slapen.

Zo zie je maar, niet elk blondje is dom! Deel als je het eens bent!

Deel dit artikel met je familie en vrienden op Facebook!

Hij vond een droge plek in het gras. Toen hij het gras opzij trok, kreeg hij een erg vertederende verrassing!

Een hond probeert voortdurend te ontsnappen. Maar dan zien ze de reden van haar wanhoop!