in

Moordenaar die vrouw dwong om menselijke uitwerpselen te drinken, smeekt om niet geëxecuteerd te worden.

Een moordenaar en folteraar liet zijn gehandicapte slachtoffer een cocktail van menselijke uitwerpselen en urine drinken alvorens haar te verkrachten en te vermoorden. De man werd ter dood veroordeeld.

Melvin Knight werd omschreven als een van de ergste criminelen in de geschiedenis van de Amerikaanse staat Pennsylvania. Hij werd veroordeeld voor de sadistische moord op Jennifer Daugherty, die leermoeilijkheden had.

De jury beraadslaagde zeven uur in graad van beroep en kwam tot de conclusie dat hij de dodelijke injectie verdiende.

Ze hoorden hoe Knight en vijf anderen de 30-jarige vrouw twee dagen lang martelden in hun appartement in Greensburg. Ze werd verkracht, geslagen en doodgestoken. Alsof dit nog niet ziekelijk genoeg is, wikkelden ze haar lichaam in kerstlichtjes en slingers alvorens haar lichaam te dumpen op de parking van een middelbare school.

Lees ook  Jongetje (4) op boerderij overreden door heftruck

Ironisch genoeg smeekte Knight (30) de jury om zijn leven niet beëindigen, hoewel hij en zijn vrienden een stemming hielden alvorens de vrouw in februari 2010 af te slachten.

Zijn verdediging argumenteerde dat zijn leven gespaard zou moeten worden omdat hij het “mentaal erg moeilijk” heeft en dat hij in de plaats daarvan een levenslange gevangenisstraf zou moeten krijgen.

Lees ook  19-jarige doodgestoken op strand in Scheveningen

Knight en twee andere daders – Amber Meidinger en Ricky Smyrnes – werden eveneens ter dood veroordeeld.

De advocaten van Knight probeerden de jury ervan te overtuigen dat hij de mentale leeftijd van een kind van negen tot twaalf heeft. De andere moordenaars werden veroordeeld tot een gevangenisstraf van 30 jaar, zonder mogelijkheid van vervroegde vrijlating.

Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties en DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Vrouw betrapt halfnaakte viespeuk die uit haar huis ontsnapt nadat hij haar in douche wilde begluren.

Levensechte “The Joker” zit opnieuw achter de tralies, maar hij is eigenlijk best “een goede jongen.”