in

Monique Westenberg geeft het goede voorbeeld met verdrietige foto op Instagram

volgers raakten ontroerd door de foto van Monique
Nu de tweede week van de thuisquarantaine is aangebroken, beginnen de gewone dingen langzaamaan een stuk lastiger te worden.

Opa’s en oma’s die hun kleinkinderen niet kunnen zien of knuffelen: het is vervelender dan je denkt. Oude en zwakke mensen krijgen een tijdje geen bezoek.

Dit viel ook Monique Westenberg zwaar. De blondine deelde een ontroerende foto op Instagram waar veel volgers zich in herkenden.

Lees ook  18 k*t streken die je uit kunt halen bij je collega’s

Op bezoek bij opa en oma
Op Instagram deelt Monique Westenberg een foto waarop we haar kleine Dré voor een hek zien staan. Aan de andere kant van het hek staan zijn grootouders.

Met netjes 1,5 meter afstand zegt de familie elkaar gedag. Op het kiekje is duidelijk te zien dat de grootouders een cadeautje mee hebben gebracht. “Toch elkaar even kunnen zien”, schrijft Monique onder de foto.

Gedeelde smart
Op Instagram zijn de reacties enorm liefdevol. Menig volger laat weten dat het gemis van grootouders, familieleden en kleinkinderen enorm groot is.

Lees ook  Een nieuw idee voor begrafenissen. Wacht tot je ziet wat eruit groeit!

De foto van Monique maakt veel los. ‘Inderdaad, het gemis is zó groot’, ‘Word er toch een beetje verdrietig van’ en ‘Laten we ons troosten dat het wel weer komt!’, klinkt het in de reacties.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Toch elkaar even kunnen zien ❤️

Een bericht gedeeld door 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) op

Italiaanse verpleegster pleegt zelfmoord uit schrik anderen besmet te hebben

RIVM: Coronavirus aangetroffen in rioolwater, vermijd direct contact met afvalwater