in

Monique Westenberg deelt ontroerende foto’s van begrafenis stiefmoeder

Onlangs is de stiefmoeder van Monique Westenberg overleden. Gisteren heeft ze samen met André, zoontje André en zeshonderd andere lieve mensen afscheid genomen. Op Instagram deelt Monique een reeks ontroerende foto’s.

“Ik wil namens papa, mijn broer en mijzelf, iedereen bedanken voor de aanwezigheid, bloemen, lieve woorden en berichtjes voor Maria.

Papa’s vrouw, onze tweede (schoon)moeder en de oma van onze kindjes”, schrijft ze in het emotionele bericht. Op de foto’s zijn rondom de kist tientallen bossen witte rozen te zien.

Lees ook  Dacht André Hazes aan zelfmoord?

Kaarsje
“Afgelopen zaterdag hebben wij haar samen met meer dan 600 lieve mensen een afscheid kunnen geven dat zij verdiende.

Zo’n grote opkomst liet zien wat een mooi en geliefd persoon zij was.” Kleine André heeft tijdens de uitvaart nog een kaarsje aangestoken. Ook voor hem is het een moeilijke tijd, want hij bracht veel tijd door bij zijn ‘bonusoma’.

Lees ook  De bruid geeft haar vader een knuffel. Dan staat er opeens een man achter haar en kan ze haar tranen niet langer bedwingen

Steun
“Nu begint de zware periode waar we met elkaar doorheen moeten”, sluit ze de mooie tekst af. Monique krijgt in de reacties onder het persoonlijke bericht veel steun van haar volgers. Ze wensen haar allemaal heel veel sterkte de komende tijd.

Zo droog je je kleding snel, zelfs bij koud weer

Wanhopige moeder verdrinkt haar 10 maanden oude tweelingzoontjes nadat ze uit opvangcentrum gegooid werd.