in

Monique heeft voor het eerst gereageerd op de breuk met Andre

Monique Westenberg heeft op Instagram voor het eerst gereageerd op de breuk met André, waarin ze laat weten dat de zanger gevoelens heeft Bridget Maasland. En dat kreeg ze via een appje vandaag te horen…

Het persbericht dat namens André’s management zojuist is uitgebracht is voor Monique ‘ behoorlijk pijnlijk’. ”Afgelopen weken hebben wij, na een rot zomer, weer een fijne periode gehad en onze zoon was ontzettend blij dat papa weer zo veel om ons heen was en dat maakt een moeder hart heel blij.”

LEES OOK!
53-jarige man uit Rijswijk zwaar mishandeld door groep jongeren, nadat hij vroeg om afstand

Afgelopen week hebben ze na een goed gesprek besloten definitief een punt achter hun relatie te zetten. ”De reden hiervan is omdat er geen afspraken gemaakt kunnen worden op bepaalde eigenschappen die nodig zijn om niet alleen als artiest, maar ook als gezin balans te hebben.”

Monique heeft nog altijd geen tijd gehad om dit een plekje te geven. ”Gisteren heeft André mij via een appje laten weten dat hij gevoelens voor Bridget Maasland heeft waar hij een tijdje contact mee heeft.

LEES OOK!
Coronaverdriet: ouder echtpaar uit Alverna overlijdt binnen 24 uur na elkaar, Rien wilde samen met zijn Rina gaan

Ze sluit af met de woorden: ”Graag wil ik nu de rust krijgen om dit op een rustige manier proberen uit te leggen aan mijn zoon en dit allemaal te verwerken.”

Bridget Maasland is nieuwe liefde van André Hazes

Auto vermiste Anneke Nevels (55) gevonden in Stieltjeskanaal