in

Moeders zwangere buik stopt nooit met groeien – haar vrienden zijn in shock

Lara Carpenter-Beck was dolenthousiast toen ze zwanger was van haar eerste kind. Ze gaf toe dat ze niet wist wat ze moest verwachten, maar ze was klaar om haar zwangerschap te omarmen, hoe het ook zou uitdraaien.

Maar na slechts 12 weken, was haar buik zo enorm gegroeid, dat mensen zich afvroegen of ze op het punt stond om te bevallen.

Ondanks de buitengewone grootte van haar buik, en het ongemak die ze voelde, zegt ze dat het haar niet weerhield om nog kinderen te krijgen. “Het is het allemaal waard om een gezonde baby te hebben,” zegt ze.

Kan jij je inleven in Lara’s situatie?

Tijdens haar zwangerschap kwam Laura 39 kg bij en werd ze gedwongen om kleren te kopen die vijf maten groter waren dan haar gewone maat. Twee maanden voor de bevalling, woog haar ongeboren kind bijna 3 kg. Haar buik groeide zo hevig dat de moeder dacht dat ze zou verpletterd worden door het gewicht als ze zou neerliggen.

Lees ook  Als de jongen met een bijzondere aandoening wordt geboren, vertellen artsen de moeder dat ze nog nooit zo’n gezicht hebben gezien

“12 weken ver, vroegen mensen me wanneer ik zou bevallen, zo zwaar was ik,” vertelt ze aan The Daily Mail.

Lara had moeite om te slapen want haar buik was extreem gegroeid.

“Zelfs slapen was onmogelijk, en mijn buik was zo groot dat ik niet kon neerliggen om mijn buik, en toen ik op mijn rug lag, voelde het alsof ik verpletterd zou worden onder het gewicht,” vertelt ze aan The Daily Mail.

Veroorzaakt door diabetes
Lara heeft type-1 diabetes (wat niet door gewicht wordt veroorzaakt). Hoewel ze wist dat deze diagnose betekende dat ze nog meer gewicht zou bijkomen tijdens de zwangerschap, was ze nog steeds in shock door de omvang van haar buikgroei.

Lees ook  Barbie heeft spijt van relatiebreuk en wil ex terug

Ondanks de ongewone gewichtstoename, slaagde Lara er in om terug haar normale gewicht te verkrijgen, slechts 12 maanden na de bevalling, dankzij een speciaal dieet.

“Ik kon niet geloven hoe zwaar ik werd, maar het hield me niet tegen om nog een kindje te krijgen. Het is het allemaal waard,” zegt ze.

En ja zeker, twee jaar later was ze opnieuw zwanger.

Vandaag de dag is deze familie van vier gezond en gelukkig!

Een zwangerschap is zonder twijfel een van de speciaalste momenten voor elke vrouw. Hoe was jouw ervaring? Heb jij een gelijkaardige ervaring gehad? Deel gerust jullie mening in de comments!

Deel dit artikel op Facebook.

Vrouw vindt verlaten puppy in een park – kijkt van dichtbij en begrijpt waarom de eigenaar hem heeft gedumpt

Pakita was 2 jaar lang eenzaam en vermist – kijk haar reactie als ze een bekende geur herkent!