in

Moeder zwanger van 17de kind – dan komt haar oudste dochter met ondenkbaar nieuws

Het Britse echtpaar Sue en Noel Radford kennen elkaar al sinds hun tienerjaren. Twintig jaar geleden trouwden ze met elkaar. Toen Sue 14 was kreeg ze haar eerste kind al. Het koppel plande drie kinderen, maar dat werd het niet…

Het was het begin van een onwaarschijnlijk familieverhaal. Sue is al 15 jaar lang zwanger en nu wordt de gigantische familie zelfs nog groter…

Oudste dochter en moeder tegelijk zwanger
Terwijl Sue en Noel hun 17de kindje verwachtten, onthulde hun 17-jarige tienerdochter dat ze zwanger was van haar tweede kind.

De familie heeft al deelgenomen aan verschillende televisieprogramma’s, waaronder “17 kinderen en er volgen er nog”, wat werd uitgezonden in 2013 en een gigantisch succes werd. Na de documentaire vertelde Sophie dat ze zwanger was van haar derde kind.

Lees ook  Moeder vraagt zich af wat stiefvader en dochter in de auto doen – zoiets als deze clip heb je nog nooit gezien

De vraag die door velen wordt gesteld is of de dochter in de voetsporen aan het treden is van haar moeder. Maar Sophie is terughoudend…

“Mama maakte altijd grapjes dat ik niet zou stoppen met drie kinderen,” vertelt Sophie aan The Sun.

Ze vertelt: “De hoofdreden waarom ik geen grote familie wil is omdat ik wil gaan werken. Ik ben er niet om de hele dag thuis te zitten. Maar wie weet wordt het ooit wel zo?”

Grootste gezin in Engeland
Na de documentaire werd de familie alleen maar groter en groter. In 2018 werd de toen 43-jarige moeder opnieuw zwanger. Van haar 21ste kind.

Lees ook  Groot feest voor André Hazes en Monique

Maar het zou het laatste kind zijn, beweert de familie.

“Ik denk niet dat iemand plant om 21 kinderen te hebben. We zouden er drie hebben. Maar we vinden het gewoon zo leuk om een groot gezin te hebben. Er zijn nooit saaie momenten.

Het is een gelukkig huisje vol gelach en we houden ervan om rond onze kinderen te zitten. En de kinderen vinden het geweldig,” vertelt papa Noel Radford aan The Sun.

Bonnie heet ze, hun laatste kindje. “We hebben besloten dat dit ons laatste kindje is. Bonnie maakt ons gezin compleet,” vertelt Sue aan The Sun.

Wat ongelofelijk! Wat een familie! We wensen de hele Radford familie het allerbeste met hun kleine kinderen!

Estelle Cruijff over brute beroving: ‘Ik heb de longen uit m’n lijf gegild’

Vrouw overleden tijdens 112-storing: ‘We betreuren dat storing hiertoe heeft geleid’