in

Moeder ziet dat handjes van haar baby in sokken ingepakt zitten. Dan ontdekt ze het schokkende geheim van haar babysitter.

Christian Johnston, 36, paste op 6 en 7 mei op een peuter in Independence, Missouri. De ouders waren geschokt toen ze zagen dat de handen van hun zoon in gaas en sokken gewikkeld waren toen ze hem gingen ophalen. Johnston had de dag voordien nog een berichtje gestuurd dat hun zoon zijn handjes had verbrand.

Maar de ouders hadden nooit gedacht dat zijn verwondingen zo ernstig zouden zijn – zeker niet omdat Johnston had gezegd dat haar buur een dokter was en dat die hem zou behandelen. De ouders van de jongen konden de sokken niet uitdoen omdat dit zoveel pijn veroorzaakte, dus brachten ze hem naar het dichtstbijzijnde kinderziekenhuis.

Lees ook  230 kinderen in Europa getroffen door ontstekingsziekte die mogelijk gelinkt is aan coronavirus, twee onder hen overleden

De dokters zeiden dat dit geen gewone brandwonden waren. De verwondingen van de jongen kwamen eerder overeen met iemand wiens handen volledig in kokend water werden ondergedompeld.

Anthony De Domenico, de vader van de jongen zegt, dat men wellicht huid van zijn heup zal moeten wegnemen om op zijn handen te transplanteren.

Lees ook  Lisanne raakte 41.000 euro kwijt door oplichting via Whatsapp

De moeder van de jongen, Haley Mitchell, zei dat Johnston al bijna een jaar op drie kinderen uit de buurt paste en niet kon geloven dat ze tot zoiets in staat was.

Johnston werd aangeklaagd voor kindermishandelingen en het toebrengen van slagen en verwondingen aan een minderjarige. Dit verhaal bewijst helaas dat je dezer dagen eigenlijk niemand meer kunt vertrouwen.

DEEL dit bericht als ook jij hoopt dat deze kleine jongen zich snel beter voelt!

Met de “wildgroei” tussen haar ogen zorgt de knappe blondine voor verbaasde blikken.

Talloze mensen denken dat ze een pop is, maar de waarheid die mama onthult is een hartverscheurend wonder