in

Moeder zegt dat dochter zichzelf pijn heeft gedaan, wanneer vader naar het ziekenhuis komt, ziet hij meteen dat er iets mis is

Er zijn veel goede mensen op de wereld. Gelukkig maar! Maar helaas, kent de wereld ook een hoop nare mensen. De meest verschrikkelijke mensen zijn zij die kinderen kwaad doen.

Dit verhaal over kindermishandeling vond plaats in juli vorig jaar. Het is een tragisch verhaal over een gezin in Slovenië.

De foto hierboven is van een klein meisje Arina. Treurig genoeg is Arina niet langer onder ons. Haar zaak werd niet goed afgehandeld door de kinderbescherming, waardoor haar moeder en de vriend van haar moeder, haar zo erg konden mishandelen dat ze uiteindelijk aan haar verwondingen overleed.

Haar biologische vader, Senad Kardasevic, hield ontzettend veel van zijn dochter. Maar niet lang nadat zijn ex-vrouw, Sanda Alibabic, een relatie kreeg met Mirzan Jakupi, begon de vader blauwe plekken op het lichaam van zijn dochter op te merken. Het gebeurde regelmatig, maar niemand nam het serieus.

Keer op keer nam hij contact op met de kinderbescherming in Slovenië. Hij legde uit dat hij bezorgd was en niet vertrouwde dat zijn dochter in goede handen was bij haar moeder en haar vriend. De kinderbescherming ging bij het gezin langs en voerde een aantal gesprekken, maar er was blijkbaar niet genoeg bewijs om mishandeling aan te kunnen tonen, meldt LifeBuzz.

Lees ook  Jan (70) voorkomt zelfdoding: ‘De jongen zat op het spoor en keek mij recht in mijn ogen’

Ondanks de inzet van Senad, ontving hij op een dag een telefoontje dat geen enkele vader zou willen ontvangen.

Volgens The Daily Mail, belde Arina’s moeder een ambulance en beweerde ze dat haar dochter per ongeluk tegen een radiator was gelopen en zichzelf ernstig had bezeerd.

Het bleek echter dat Arina in veel slechtere toestand verkeerde. Ze had een ernstig opgezwollen gezicht, gebroken botten en ernstige kneuzingen over haar hele lichaam. Het is onmogelijk dat een baby dit veroorzaakt kon hebben door tegen een radiator aan te lopen. Eindelijk werd duidelijk wat er daadwerkelijk aan de hand was. Maar helaas was het te laat.

Lees ook  De ouders laten hun baby even alleen met de hond. Als ze terugkomen, treffen ze DIT aan!

Artsen deden hun uiterste best, maar het kwaad was al geschied en het meisje stierf na een gevecht van 2 dagen aan haar verwondingen. Senad was continu aan haar zijde en kuste zijn dochter vaarwel.

De foto waarop te zien is dat hij huilend naast zijn dochter staat op haar sterfbed, is bij duizenden mensen blijven hangen. Niet alleen in Slovenië, maar wereldwijd.

Sanda en Mirzan zijn sindsdien gearresteerd en hun proces is nog in volle gang. Ze kunnen veroordeeld worden voor een gevangenisstraf van maximaal 15 jaar, meldt LifeBuzz.

Sinds de dood van zijn dochter vecht Senad voor gerechtigheid namens zijn kleine meisje.

Kindermishandeling is iets dat nog steeds overal ter wereld gebeurd. Het moet worden aangepakt en gestopt. Deel Arina’s tragische verhaal om dit belangrijke onderwerp onder de aandacht te brengen.

EHBO: zo gebruik je knoflook om van tandpijn af te raken!

Wat een plaatje: zo ziet de dochter van Anita Witzier eruit!