in

Moeder was in het 4e stadium van hersenkanker aangekomen en had nog maar enkele dagen te leven. Maar dan gaat de kerk voor haar bidden en gebeurt er een WONDER

Ongeacht wat je religie ook is, vele mensen geloven toch in een vorm van meditatie of reflectie. Of je het nu een gebed of meditatie noemt, de momenten dat je je even afsluit van de wereld en op je eigen energie focust kunnen ontzettend krachtig zijn. Ashley Hallford geloot dat haar gebed zo krachtig was dat ze daarmee een dodelijke ziekte overwon. De dokters hadden nochtans voorspeld dat ze deze ziekte nooit zou overleven.

Toen deze moeder uit Georgia in de VS zwanger was van haar eerste kind, ontdekte ze een harde, pijnlijke knobbel in haar hoofd op. Naarmate de zwangerschap vorderde, werd de pijn alsmaar erger.

“Ik ontdekte de knobbel iets voor mijn zwangerschap”, zei Ashley Hallford. Tijdens de 32e zwangerschapsweek besliste ze om de knobbel te laten nakijken en de dokters ontdekten dat het kanker was. “Pathologen uit het hele land onderzochten de knobbel. Ze waren het er allemaal over eens dat het zeldzaam en agressief was, mogelijk kanker die hormonaal gevoed wordt. Maar niemand kon de juiste diagnose stellen.”

Lees ook  Man opent per ongeluk pakket van buren en krijgt schrik van zijn leven

Een week later leidden de dokters de bevalling in zodat ze met de behandeling zou kunnen beginnen. Dan gebeurde het eerste wonder. “We bereidden ons voor op een tijd op de afdeling neonatale zorgen, maar dat was niet nodig. Na twee dagen mochten we onze baby al mee naar huis nemen. De dokter zei ons dat dit de eerste keer was dat hij zag dat een baby die geboren werd na 33 weken niet naar de afdeling vroeggeboortes moest. Dit was gewoon een wonder.”

Enkele dagen later werd de knobbel verwijderd, maar werd tegelijk vastgesteld dat de kanker al uitgezaaid was naar haar hersenen, longen en lever. Het was kanker in de vierde graad. Ze kreeg de maximale hoeveelheid straling in zes weken, maar de tumoren reageerden niet. Haar hele kerkgemeenschap schaarde zich achter haar en begon massaal voor haar te bidden.

Dan ervoeren Hallford en haar echtgenoot David een tweede mirakel. Toen ze terugging voor de scans, was de kanker verdwenen. “De radioloog zei dat hij geen enkel teken van de ziekte had aangetroffen. Ik vroeg wat dat betekende en ze zei dat ik in remissie was. Ik stond compleet perplex.”

Lees ook  ‘Bizarre ver krachting’ in Lelystad: Franse zwerver Anthony verdacht van mis bruiken vrouw (98)

Dr. Debra Miller zei: “Theoretisch gezien is kanker stage 4 ongeneeslijk. Ik ontmoette Ashley tijdens haar zwangerschap met de knobbel in haar nek en daarna bleek dat de kanker uitgezaaid was. Dan werd ze behandeld … en nadien was ze kankervrij … Dit is gewoon een onvervalst wonder.”

Ondertussen is Hallford al negen jaar in remissie. Door de behandelingen kon ze normaal geen kinderen meer krijgen. Maar opnieuw deed zich een wonder voor, want in de daaropvolgende jaren beviel ze nog van twee gezonde kinderen.

“Ik dank mijn herstel aan God, 100 procent”, zei ze nog.

Kan jij dit wonderbaarlijke herstel geloven? Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!

Vrouw plant theezakje in tuin : Nooit geweten dat 1 maand later dit zou groeien

Deze stier werd zijn hele leven vastgeketend en verwaarloosd. Zijn reactie als hij eindelijk wordt vrijgelaten, is echt aangrijpend …