in

Moeder waarschuwt voor gevaar als kind in groot bed slaapt en deelt tragisch verhaal

Als je een klein kindje hebt, probeer je zoveel mogelijk voorbereid te zijn op alle mogelijke situaties.

Moeders en vaders vullen tassen en auto’s met allerlei spullen welke een kind nodig kan hebben als ze ergens naartoe gaan, maar je kunt natuurlijk niet altijd alles meenemen.

Paige Ferguson en Blake Linton waren afgelopen maart op bezoek bij een vriend, toen hun 6 maanden oude zoontje in slaap viel.

Omdat ze zijn wiegje niet mee hadden kunnen nemen, deden ze wat zoveel ouders doen, ze plaatsten de baby in het midden van het bed van hun vriend. Om hem heen plaatsten ze kussens, zodat hij niet weg zou rollen.

Helaas waren de kussens niet voldoende. Colton viel uit het bed, wat zo’n 60 cm hoog was.

Paige schreef in een post op Facebook dat haar babyzoontje een buil op zijn hoofd had en een beetje huilde, maar voor de rest was hij: „alert en op een gegeven moment glimlachte hij zelfs”.

Lees ook  Jongeman met het syndroom van Down riskeert zijn leven om meisjes te redden die verdrinken

De ouders waren echter bezorgd en wilden voor alle zekerheid dat hij door een arts werd nagekeken.

„We waren ervan overtuigd dat ze zouden zeggen dat hij op zijn hoofd was gevallen, een buil had, en dat alles in orde zou komen.”, schreef Paige, maar dat „was niet het geval”.

Het bleek veel erger te zijn. Colton had een schedelbreuk en „de helft van al zijn bloed was naar zijn hersenen gegaan.”

Vanwege de ernst van de situatie, moest hij via een helikopter naar een ziekenhuis in Memphis worden vervoerd. Daar werd hij verzorgd door een team van 20 artsen en verpleegkundigen.

„Ik wist dat er iets goed fout was toen ik bleef vragen of alles goed zou komen en iedereen antwoordde met ‘we zullen doen wat we kunnen’”, vertelde Paige aan Babble. „Niemand kon gewoon ja zeggen.”

Lees ook  Vermiste man (44) dood aangetroffen in appartement

Colton moest geopereerd worden en kreeg een MRI-scan, welke ernstige breinschade liet zien.

„Ik zal heel eerlijk zijn…Colton kan het misschien niet overleven. Colton overleeft het misschien en zal nooit lopen of spreken, Colton kan geen problemen hebben, Colton kan een ontwikkelingsachterstand hebben.”, schreef de aangeslagen moeder.

Paige geeft aan dat ze zich in een nachtmerrie bevindt en niet wil dat andere ouders dit ook meemaken, daarom heeft ze besloten om zijn verhaal te delen.

De moeder vertelde in een interview dat het inmiddels iets beter gaat met Colton. Hij is thuis met zijn familie, maar heeft een hersenverlamming, medicatie tegen aanvallen en wordt via een sonde gevoed.

Choquerende beelden: de trieste waarheid achter olifanten ritjes

We hebben ‘m nu al gevonden! De meest foute schaamnaam van 2019!