in

Moeder waarschuwt andere moeders na een ongeluk met een draagdoek.

Molly Landis is net moeder geworden en ze is trots op haar kersverse dochtertje. De verpleegster uit Michigan draagt haar baby graag in een draagdoek op de buik. Zo heeft ze haar handen vrij en kan ze haar dagelijkse bezigheden ongestoord uitvoeren. Maar sinds haar ongeval wil ze nu anderen ervoor waarschuwen om de geliefde draagdoeken wel op de geschikte plaatsen te gebruiken.

“Op dinsdag had ik een ongeval met mijn kookplaat. Een vuurbal werd op mijn borst en gezicht geslingerd. Als gevolg liep ik brandwonden en blaren op en het deed vreselijk veel pijn. Ik ben vooral blij dat het niet erger dan dat is afgelopen. “

Lees ook  15 foto’s van achter de schermen die laten zien hoe deze prachtige foto’s gemaakt zijn – nummer 4 ga je niet geloven!

“Als kersverse moeder gebruik ik vaak de draagdoek om mijn baby bij me te houden. Het is toch zo handig om je handen vrij te hebben. Op de dag van het ongeval was er een beschermengel die voor mijn baby zorgde. Mijn dochter was in haar bedje in slaap gevallen en daarom had ik haar niet op mijn buik terwijl ik kookte. Ik heb vooral brandwonden opgelopen op mijn borst, precies daar waar normaal het hoofd van mijn baby ligt. Het was een groot geluk dat mijn baby de vuurbal niet in het gezicht kreeg.”

Lees ook  Hond Louie’s muil vastgekleefd met tape en gedumpt

Molly is het lot zeer dankbaar voor dit toevallig geluk. Haar baby is niets overkomen maar het had zeer slecht kunnen aflopen. Dus laat het duidelijk zijn: gebruik geen draagdoek terwijl je kookt en breng zo je kind niet nodeloos in gevaar.

Deel dit bericht met je familie en vrienden op Facebook.

“Hey Bol.com, is het normaal dat poppen tegenwoordig zo geleverd worden? Ik ben hier TOTAAL NIET blij mee!”

EHBO: zo gebruik je knoflook om van tandpijn af te raken!