in

Moeder vecht in het ziekenhuis voor haar leven en weet nog niet dat haar 4 kinderen dood zijn.

De politie was er zich van bewust dat het huis onveilig was. Ook de sociale diensten waren op de hoogte. Maar volgens Claire Pearson, haar zus, werd ze in de steek gelaten door het systeem. “Mijn zus en haar kinderen hadden een kans om te overleven als ze hun werk naar behoren hadden gedaan.” Nu zijn er vier kinderen dood. En hun moeder, die in coma ligt, weet dat nog niet.

Mike Pearson, de opa van de kinderen, zegt dat zijn dochter de week voordien nog had gesmeekt om te mogen verhuizen. Ze zeiden haar “dat ze niet in gevaar was.” Michelle Pearson en haar kinderen woonden in een huis in de buurt van Manchester in Engeland. Op 11 december iets na 5 uur ’s ochtends brak er brand uit.

Lees ook  Moeder heeft het zwaar en vertelt dat geëmotioneerd aan een collega. Wat ze niet weet, is dat deze man eigenlijk haar vermomde directeur is

Maar dit was geen gewone brand. Dit was een aanval. Er werden petroleumbommen naar het huis gegooid.

De 15-jarige Demi kwam in het huis om het leven. De achtjarige Brandon en de 7-jarige Lacie stierven later die dag in het ziekenhuis. De kleine Lia, die amper drie jaar oud was, overleed op 13 december toen de beademingsmachine werd uitgeschakeld.

Michelle, 35, ligt in coma en weet niet dat haar kinderen omkwamen. De familie vreest dat de dag dat ze de moeder het vreselijke nieuws zullen moeten meedelen. Sinds de aanval heeft de politie drie personen aangeklaagd voor de moord. David Worrall, 25, Zac Bolland, 23 en Courtney Brierley, 20.

Lees ook  Monique Westenberg over relatie met zanger Tino Martin

De oom van de kinderen, Matt Pearson, richtte een GoFundMe pagina op om de begrafenis van de kinderen te helpen betalen. “Ik wil de kinderen de beste begrafenis geven die ze verdienen … ze zullen allemaal samen begraven worden.”

Bekijk het videoverslag hieronder en DEEL dit bericht met je vrienden!

Als ze langs de con-dooms lopen vraagt het ventje: ‘Wat zijn dat papa?”, zijn antwoord? Hilarisch!

95-jarige WO II veteraan gaat op de vuist met inbreker die ermee dreigde om zijn hond te doden.