in

Moeder van vier kinderen wint 17 miljoen euro. En ze heeft een duidelijke boodschap voor haar ex die haar zeven maanden geleden liet zitten

Ze had tot nu toe nog niet te veel geluk gehad in het leven. De Britse Beverley Doran (37) – moeder van vier kinderen, waaronder drie met een beperking – leefde van een uitkering nadat ze haar job moest opgeven om voor haar kroost te kunnen zorgen en als kers op de taart liet haar partner haar zeven maanden geleden na een relatie van twaalf jaar zitten. Maar vorige week keerde het tij.

Vorige week woensdag had de vrouw uit Shipley al een keer meegedaan aan een lottotrekking en 60 euro gewonnen. En daarom besloot ze vrijdag nog een keer haar geluk te wagen bij EuroMillions. Ze bleek zes juiste nummers gekozen te hebben, goed voor een winst van 17 miljoen euro.

Jackpot
“Ik zette ’s morgens mijn computer aan en logde in”, vertelt ze over het moment dat ze het ontdekte. “Ik zag het bedrag van de jackpot, maar had eerst niet meteen door hoeveel ik daarvan kreeg. Tot ik besefte dat er maar één winnaar was: ik. Daarop stormde ik de slaapkamer binnen van mijn oudste zoon, gillend dat ik miljonair was. Daarna ging ik op de grond zitten en huilde en beefde ik.”

Lees ook  Man die Chiel (16) doodreed wil lagere straf: 'Kun je je voorstellen hoe dit voor de nabestaanden is?’

Het eerste wat ze daarna deed? Ze zette haar uitkering – 19.000 euro per jaar – stop en ruilde haar sociale woning voor een fraai gezinshuis. “Mijn leven was tot nu toe een strijd om de eindjes aan elkaar te knopen”, vertelt ze. “Ik moest mijn job van receptioniste bij een softwarebedrijf twee jaar geleden opgeven omdat de zorg voor mijn kinderen van 5, 9, 10 en 17 te zwaar was geworden en we leefden van 380 euro per week. De vrouw van de sociale dienst liet haast de telefoon vallen toen ik haar het nieuws vertelde. Het besef dat ik niet meer zo zal moeten schrapen, is overweldigend.”

Vervolgens nam ze de telefoon en belde ze haar ex, Sean Priestley. Die postte daarna een niet mis te verstaan berichtje op Facebook. “Mijn ex heeft de lotto gewonnen vorige week en ze heeft me verzekerd dat ik er geen cent van zal zien”, zegt de man, die de vader is van drie van de kinderen. “Vraag me dus ook niet om een lening of om ergens in te investeren. Ik ben platzak en zal dat altijd zijn.”

Lees ook  Lees dit en je zult begrijpen waarom je iemand nooit van te voren moet beoordelen

Beverley laat het zielige gedoe van haar ex niet aan haar hart komen. Voor het eerst kan ze nu zelf ook eens genieten. “Vroeger ging al mijn geld naar de kinderen en liep ik er in lompen bij”, vertelt ze. “Nu kan ik zelfs een vliegtuig kopen als ik wil. Het is als een droom.”

Allergisch
Vieren deed ze alvast niet met een glas champagne. “Ik ben allergisch”, lacht ze. “Ik word zo rood als een kreeft als ik er nog maar een slokje van neem. Maar ik heb mezelf wel getrakteerd op een luxueus weekendje in een viersterrenhotel. En ik heb een bedelarmband van 590 gekocht. Daar hangen vijf kraaltjes aan die mijn levensverhaal vertellen. En dat heeft nu net een heel andere wending genomen.”

De grote vangst van Russische vissers bleek een enorme verrassing te zijn!

Ze is 50 jaar oud, maar ziet er veel jonger! Wat ze onthult…… wat ze elke avond voor het slapen gaan doet … (dat ga ik proberen vanavond!)